90-dagen programma

een ideale start

Het trainings-, voedings- en leefstijlprogramma bij CrossFit Climbers Cabin is een effectief programma dat is ontworpen om jouw fysieke prestaties naar het volgende niveau te tillen. Gedurende het programma zul je worden begeleid door een team van ervaren trainers en voedingsdeskundigen die je zullen helpen om je doelen te bereiken en te overstijgen.

Effectieve en gevarieerde trainingen

Persoonlijke voedingsschema

Evidence-based coaching

Vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Ik wil kennismaken!


“Waar mijn doel was om af te vallen, heeft het programma mij meer gebracht.”
“Ik ben nu 15 kg afgevallen en voel mij zo veel energieker!”

Wat kun je verwachten van ons 90-dagen-programma?

1

Kennismaking

Na een kort telefoongesprek ga je samen met een ervaren coach je doelen bespreken met een plan van aanpak. Hier worden alle details van het programma duidelijk.

2

Het proces

De start van de klim begint met een simpele stap. Hier ga je aan de slag met je nieuwe trainingen en het op maat gemaakt voedingsplan onder onze begeleiding.

3

Resultaat

Het enige wat je hoeft te doen is het doen. Met toewijding en consistentie behaal je niet alleen je fysieke doelen, maar kun je ze zelfs overtreffen.

het 90-dagen-programma

Volledig afgestemd op jou

Trainingen

De groep en/of personal trainingen zullen bestaan uit de beste combinatie van kracht- en conditietraining, waarbij cardio, gewichtheffen, en gymnastiek centraal staan. Het programma is geschikt voor alle niveaus, dus of je nu een beginner bent of een ervaren sporter, je zult uitgedaagd worden om het beste uit jezelf te halen.

Functionele voeding

Voor optimaal presteren en je goed voelen hebben we kwaliteit voeding nodig. Via onze voeding coaching krijg je een wekelijks op maat gemaakt voedingsplan met makkelijke, snelle, en lekkere recepten die speciaal gericht zijn op jouw persoonlijk energieprofiel en doel.

Leefstijl

Ook zul je tijdens het programma werken aan het verbeteren van je levensstijl. Dit omvat slaap, stressmanagement en mindsettraining. Het doel is om jou te helpen bij het creëren van gezonde gewoontes die je kunnen helpen bij het behalen en behouden van langdurige resultaten.

Jouw doelen bespreken?