Blessureherstel

blessure revalidatie

Bij CrossFit Climbers Cabin geloven we dat blessures geen grote obstakel of eindpunt hoeven te zijn. Ze kunnen juist het begin zijn van een sterker en veerkrachtiger lichaam. Ons team van ervaren coaches staat klaar om je te begeleiden op je weg naar herstel en prestatieverbetering.

Niet de klacht, maar de oorzaak behandelen

Geen duwen en trekken aan het lichaam, maar het robuuster maken door effectieve training

Speciaal voor mensen die niet verder komen bij de fysio

Ons doel is niet alleen om je terug te brengen naar je oude niveau, maar om je naar nieuwe hoogten te brengen. We bieden constante ondersteuning, aanmoediging en technische begeleiding om ervoor te zorgen dat je veilig en effectief herstelt.

Vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Ik wil kennismaken!


blessure preventie herstel CCC personal training fitness
“De fysio’s en artsen vertelde na mijn operaties dat het beter was om te stoppen met hardlopen.”
“Ik kan alles weer doen en heb alweer nieuwe PR’s gezet!”
.
“In 5 maanden heb ik meer resultaat behaald dan in de 2,5 jaar hiervoor.”
.

Wat kun je verwachten van onze hersteltrainingen?

1

Kennismaking

Een van onze ervaren coaches belt je op voor een kort gesprek. Tijdens de kennismaking nemen we jouw blessuregeschiedenis door met een korte diagnose.

2

Herstelplan

Afhankelijk van de klacht maken we een herstelplan. Dit kan zowel in de vorm van personal training zijn, als in een persoonlijk trainingsplan dat je zelfstandig uitvoert.

3

Starten

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om te starten, ga je aan de slag met je persoonlijk actieplan en maak je gestaag progressie naar pijnvermindering i.c.m kracht & mobiliteit verbetering.

het programma

Versterken, verbeteren en herstellen

Of je nu worstelt met een recente blessure of een langdurig probleem hebt, onze op maat gemaakte blessurehersteltraining is ontworpen om je te helpen. We beginnen met een grondige evaluatie van je blessure en je huidige fitheidsniveau. Vervolgens stellen we een gepersonaliseerd trainingsprogramma op dat gericht is op het versterken van de zwakke punten, het verbeteren van de mobiliteit en het herstellen van de functionaliteit.

Je lichaam weer sterker maken?