Endurance

conditie en uithoudingsvermogen

Endurance training bij CrossFit Climbers Cabin is gericht op het verbeteren van het cardiovasculaire systeem en het vergroten van het uithoudingsvermogen. Meestal ben je 40 minuten non-stop bezig. Deze trainingen kunnen bestaan uit activiteiten zoals hardlopen, roeien, fietsen, skiën, touwtje springen, en fietsen, evenals overige soorten CrossFit en Hyrox style oefeningen die een hogere hartslag en ademhaling teweeg brengen.

Verbeteren cardiovasculair uithoudingsvermogen

Uitdagend voor alle niveau’s

Verstand op nul en gaan!

Tijdens een Endurance trainingen bij CCC zal de focus liggen op het geleidelijk opbouwen van de duur en intensiteit van de oefeningen om de fysieke capaciteit en het uithoudingsvermogen te vergroten. Onze trainers bieden begeleiding aan om de trainingen aan te passen aan de individuele fitnessniveaus en doelen van de deelnemers. Voor wie specifiek meer conditie op wil bouwen en lekker buiten adem wil raken is dit een perfecte training!

Kracht
40%
CONDITIE
100%
Technische vaardigheid
40%

Zelf een Endurance training ervaren?

ENDURANCE les

Hoe ziet een les eruit?

1. Warming-up

We starten de les met een warming-up die ons voorbereid op de conditietraining. De coach legt ook de volledig workout uit en laat de oefeningen zien zodat je precies weet wat je moet doen.

2. Endurance workout

Zodra de timer zijn geluid laat klinken gaan we volledige gefocust aan de slag met het circuit dat voor ons ligt. De intentie is om een tempo te vinden wat je gedurende de hele workout vol kan houden zodat je jezelf kunt pushen zonder op te blazen. Dit vergt wat vaardigheid en zul je over de komende weken/maanden steeds beter leren. Daarnaast ga je in alle facetten van het leven merken dat je algehele conditie zal verbeteren. Ook perfect voor een Hyrox event!

3. Na de training

Eerst even op adem komen, maar daarna kun je er vanuit gaan dat je met een heerlijk voldaan gevoel naar huis gaat!

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?