Mobility

flexibiliteit

Mobility is de mogelijkheid om met gemak en controle door een bewegingsbereik te gaan met het lichaam. Mobiele gewrichten en spieren helpen blessures te voorkomen en de prestaties te verbeteren, naast het fijner voelen in je eigen lichaam.

Onze Mobility lessen helpen bij het ontwikkelen van flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit in je lichaam. Tijdens de lessen leer je verschillende oefeningen om je mobiliteit te verbeteren, zoals stretch- en krachtoefeningen voor verschillende gewrichten en spiergroepen.

Groter bewegingsbereik spieren en gewrichten

Blessurepreventie en herstel

Voel je soepel en vrij in je eigen lichaam

We zullen ook aandacht besteden aan technieken om spanningen te verminderen en een algemene ‘feelgood’ voor het lichaam realiseren. Onze ervaren trainers zullen je helpen bij het verbeteren van je houding en bewegingspatronen, zodat je het maximale uit je training kunt halen. Of je nu een beginnende sporter bent of een ervaren atleet, onze Mobility lessen zijn geschikt voor iedereen die lekkerder in het lichaam wil zitten.

Kracht
40%
CONDITIE
20%
Technische vaardigheid
30%
Lichaam in allerlei houdingen
100%

Zelf deze les ervaren?

Meer dan stretchen

Hoe ziet een les eruit?

1. Warming-up

We starten de les met een warming-up die ons voorbereid om het lichaam te openen voor een training vol stretches, mobility drills, en posities om het bewegingsbereik van de gewrichten en spieren maximaal te vergroten.

2. Mobility Training

Hier ligt de focus op het gebruik van gewichten en de kracht van de zwaartekracht om het bewegingsbereik van de spieren en gewrichten te optimaliseren. Of je nu wilt werken aan het verbeteren van CrossFit movements of stijfheid in je lichaam verminderen, deze les heeft het allemaal. Er zullen tal van oefeningen voorbij komen die hoogstwaarschijnlijk allemaal nieuw voor je zijn en je gaat als een soepele luipaard weer naar huis. De effecten van deze les zul je zeker in het dagelijks leven ook nog ervaren.

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?