Mobility

flexibiliteit + Kracht

Mobility is de mogelijkheid om met gemak en controle door een bewegingsbereik te gaan met het lichaam. Mobiele gewrichten en spieren helpen blessures te voorkomen en de prestaties te verbeteren, naast het fijner voelen in je eigen lichaam.

Onze Mobility lessen helpen bij het ontwikkelen van flexibiliteit, stabiliteit en mobiliteit in je lichaam. Tijdens de lessen leer je verschillende oefeningen om je mobiliteit te verbeteren, zoals stretch- en krachtoefeningen voor verschillende gewrichten en spiergroepen.

Groter bewegingsbereik spieren en gewrichten

Blessurepreventie en herstel

Voel je soepel en vrij in je eigen lichaam

We zullen ook aandacht besteden aan technieken om spanningen te verminderen en een algemene ‘feelgood’ voor het lichaam realiseren. Onze ervaren trainers zullen je helpen bij het verbeteren van je houding en bewegingspatronen, zodat je het maximale uit je training kunt halen. Of je nu een beginnende sporter bent of een ervaren atleet, onze Mobility lessen zijn geschikt voor iedereen die soepeler door het leven wil gaan.

Kracht
40%
CONDITIE
20%
Technische vaardigheid
30%
Lichaam in allerlei houdingen
100%

Zelf deze les ervaren?

Meer dan stretchen

Er zijn 2 formats voor onze mobility training:

1. Mobility Flow

Tijdens een mobility flow training begeleid de trainer de groep door een reeks aan oefeningen die achter elkaar worden uitgevoerd met minimale tools. Van de enkels tot de nek worden alle benodigde onderdelen van het lichaam zorgvuldig door volledige ROM gebracht.

2. Mobility Program

Hier ligt de focus op 8 verschillende bewegingen waarbij gewichten en zwaartekracht worden gebruikt om het bewegingsbereik van de spieren en gewrichten te optimaliseren. Of je nu wilt werken aan het verbeteren van algemene beweging, specifieke kracht, of stijfheid in je lichaam verminderen, deze les heeft het. Er zullen tal van oefeningen voorbij komen die hoogstwaarschijnlijk compleet nieuw voor je zijn. De effecten van deze les zullen dagen erna nog steeds voelbaar zijn.

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?