Olympic Weightlifting

ZO EFFICIËNT MOGELIJK gewichtheffen

Bij CrossFit Climbers Cabin kun je ook terecht voor Olympisch Gewichtheffen. Dit is een sport waarbij je kracht, snelheid en techniek combineert om een ​​bepaald gewicht zo effectief en efficiënt mogelijk boven je hoofd te tillen. Deze gaan meestal in twee verschillende lifts; de Snatch en de Clean & Jerk.

Leer technisch tillen door ervaren coaches

Ontwikkel kracht, power en explosiviteit

Van lege stang tot gevorderd

Olympisch gewichtheffen is niet alleen een geweldige manier om kracht en spiermassa op te bouwen, maar het kan ook je coördinatie, snelheid en explosiviteit verbeteren. Bovendien is het een uitdagende en leuke sport die je uitdaagt om jezelf steeds te blijven verbeteren.

Kracht
90%
CONDITIE
10%
Technische vaardigheid
80%

Zelf deze Olympic Weightlifting les ervaren?

TEchniek en kracht

Olympic Weightlifting

De Lifts

De Clean & Jerk en Snatch zijn de belangrijkste bewegingen binnen deze discipline. Echter zijn er talloze andere bewegingen die worden getraind om sterker en technischer te worden in het OLY liften. Elke training staan een aantal kracht en techniek oefeningen waar aan wordt gewerkt in verschillende vormen van sets/reps/ intensiteit/ en rustduur.

Beginners

Als beginner zul je beginnen met het leren van de techniek en het opbouwen van kracht en mobiliteit. Onze coaches zullen je leren hoe je de juiste houding en techniek kunt gebruiken om veilig en efficiënt te liften. Je zult ook werken aan het opbouwen van kracht en flexibiliteit door middel van aanvullende oefeningen. Deze les is zeer aan te raden als je voor de CrossFit lessen sneller vooruitgang wilt maken met het liften.

Gevorderden

Als je meer ervaring hebt opgedaan, kun je gaan werken aan het verhogen van je gewichten en het verbeteren van je techniek. Er zijn ook mogelijkheden om deel te nemen aan wedstrijden voor degenen die dat willen.

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?