Voedingscoaching

functioneel voeden

Het Functioneel Voeden programma bij CCC is veel meer dan alleen maar een dieet. Het is een gepersonaliseerd voedingsprogramma dat is ontworpen om je te helpen je prestaties te verbeteren, je lichaamssamenstelling te optimaliseren en je algehele gezondheid te ondersteunen.

Leer makkelijke, snelle, en lekkere maaltijden bereiden die speciaal aansluiten op jouw energieprofiel

Langdurige resultaten. Niet voor even, maar voor het leven

Evidence-based coaching en ondersteuning

Vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Ik wil kennismaken!


Ik heb structuur gevonden en weet veel beter verantwoord keuzes te maken.
“Het klinkt logisch, maar zonder deze hulp was het mij niet gelukt.”
“Het resultaat na de eerste 2 maanden was uitzonderlijk.”

Wat kun je verwachten van onze voedingscoaching?

1

Kennismaking

Na een kort telefoongesprek ga je samen met een ervaren coach je doelen bespreken met een plan van aanpak. Hier worden alle details van het programma duidelijk.

2

Het proces

De start van de klim begint met een simpele stap. Hier ga je aan de slag met het op maat gemaakt voedingsplan onder onze begeleiding.

3

Resultaten & succes

Meetbaar & zichtbaar resultaat. Met toewijding en consistentie is het onmogelijk geen resultaat te behalen.

het programma

Geen dieet

Coaching

Onze ervaren coaches werken nauw met je samen om je voedingsbehoeften te begrijpen en stellen vervolgens een op maat gemaakt plan op. We richten ons op het eten van volwaardige voedingsmiddelen die je lichaam van de juiste brandstof voorzien, zodat je kunt excelleren in je trainingen en herstel. Daarnaast ligt de nadruk op simpel, snel, en vooral lekkere maaltijden.

Levensstijl

Functioneel Voeden gaat niet over streng diëten of het opofferen van genot. Het gaat over het maken van gezonde keuzes die je levensstijl ondersteunen en je helpen je doelen te bereiken. We leren je ook hoe je bewuste keuzes kunt maken wanneer je buiten de sportschool eet, zodat je in elke situatie in controle bent.

Doelen bereiken

Of je nu wilt afvallen, spiermassa wilt opbouwen, je energieniveau wilt verbeteren of gewoon gezonder wilt eten, onze Functioneel Voeden begeleiding kan je helpen je doelen te bereiken en te behouden. Het draait allemaal om het creëren van duurzame veranderingen die je een leven lang kunt volhouden.

Grip krijgen op je voeding?