Bart van Nimwegen - Crossfit Climbers Cabin

Bart van Nimwegen

Bart van Nimwegen
Wie ben ik?
Mijn naam is Bart van Nimwegen.

Wat zijn mijn kwaliteiten?
Als movement specialist heb ik mij toegelegd op het verbeteren van health & performance via revalidatie al dan niet via training. Ik was een van de eerste 6 in Nederland die zijn CrossFit Level 3 heeft gehaald en nog steeds behoudt. Daarnaast ben ik de hele wereld rondgereisd om te leren van coaches uit Amerika, China, Rusland, Kazachstan, Wit-Rusland, Duitsland en nog een paar landen om steeds weer te zoeken naar de hoogste kwaliteit van training. Naast mijn baan als coach houd ik mij bezig met het doen van onderzoek naar Kinetic Network Theory dat inzicht geeft over hoe het lichaam werkt en hoe we het lichaam kunnen trainen voor betere functies. Je zal mij herkennen aan mijn gedrevenheid en inzet in de lessen om deze kennis en kunde met mijn atleten te delen.

Hoe ben ik hier terecht gekomen?
CrossFit Climbers Cabin is mijn nieuwe thuishaven geworden na 6 jaar coach te zijn geweest bij CrossFit Vlissingen waar ik mijn basis heb gelegd door het geven van Olympic Weightlifting, Competition Class, Crossfit Kids, CrossFit Teens, CrossFit en revalidatie. Vervolgens ben ik in contact gekomen met Mark en Rick op een aantal wedstrijden waarbij over tijd een goede relatie mee ontstond. Nu ben ik hier bij CrossFit Climbers Cabin dus terecht gekomen door de uitdaging, de community en de ruimte voor groei die deze box biedt.

Wat probeer ik teweeg te brengen?
Mijn doel als coach binnen CrossFit Climbers Cabin is om zo bij te dragen aan onze box dat het kan uitgroeien tot de beste box die er is. Een plek waar de atleten zich thuis voelen, lessen waar ze met hoge kwaliteit kunnen bewegen en persoonlijke doelen kunnen verwezenlijken.

Hoe kun je mij bereiken?
E-mail: bartvnimwegen@gmail.com
Tel: 06-20266551