“Het klinkt logisch, maar zonder deze hulp was het mij niet gelukt.”

Blog

|

|


Britt heeft altijd veel gesport, maar belandde door een kraakbeenloze knie in een vicieuze cirkel van meer pijn, minder bewegen, meer aankomen. Nadat ze het sporten bij ons weer had opgepakt, begon ze ook aan een knieversterkend- en voedingsprogramma. Inmiddels is de cirkel verder doorbroken en positief omgedraaid. 25 kilo afgevallen, meer bewegen, minder pijn! We zijn enorm trots op haar en het geweldig resultaat dat zij heeft geboekt door échte wil en er consistent voor te werken.

“Het voedingsplan heb ik samen met Mark opgesteld. Hier kun je o.a. aangeven wat je niet lekker vindt zodat dit niet in de simpele – maar leuke – gerechten zit waar je wekelijks uit kunt kiezen. De duidelijke hoeveelheden hebben mij vooral geholpen, veel variatie is ook echt een pluspunt. De eerste 2 weken waren wel wennen; minder eten maar toch genoeg hebben. Mijn geliefde terrasjes ben ik blijven pakken, alleen met slimmere keuzes (bijv. geen zware biertjes) en in het begin minder vaak. Met zo’n balans is het vol te houden.”

“Ik merkte al snel dat er aan alle kanten verbetering was.”

⁣⁣”Wekelijks volgde ik 3 groepslessen en deed ik zelf ook 30 tot 60min specifieke oefeningen en cardio. De knie oefeningen deed ik elke werkdag. Ik moest mij hier af en toe echt toe zetten, maar als ik er voor ga, dan doe ik het ook helemaal. Ik merkte al snel dat er aan alle kanten verbetering was. Mijn knie ging wat langzamer dan de rest maar verbetering is verbetering.⁣⁣

Mark begreep mij vanaf het eerste moment. Hij gaf mij een veilig gevoel waardoor ik mijn verhaal kwijt kon. Hij luistert, geeft je vertrouwen en moedigt je aan. Door de combinatie van gezond eten en sporten heb ik mijn levensstijl kunnen veranderen. Het klinkt logisch, maar zonder deze hulp was het mij niet gelukt. Bedankt Mark!!”

Kun je ook hulp gebruiken voeding? We helpen je graag.

Lees meer over voedingscoaching

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?