Casper Brundel - Crossfit Climbers Cabin

Casper Brundel


Wie ben ik?
Casper Brundel

Hoe ben ik hier terecht gekomen?
Nadat Rick mij in het begin van 2012 had overtuigd of CrossFit eens te proberen was ik om. Fast forward naar 4 jaar verder ben ik in 2016 ook begonnen met het lesgeven van CrossFit en Weightlifting. Nu alweer bijna een jaar geleden, maart 2019, ben ik gevraagd door Rick & Mark om ook bij CCC les te komen geven op de woensdagavond.

Wat probeer ik teweeg te brengen?
Ik probeer mijn eigen unieke bijdrage te leveren tussen het diverse coaches team binnen CCC. Waar mogelijk naar eigen inziens verbeteringen te realiseren binnen de gym, tijdens de lessen, voor de community of elders. En daarnaast natuurlijk iedereen een voldaan uur mee te geven tijdens mijn lessen ­čśë

Wat zijn mijn kwaliteiten?
Kom naar mijn les en geef daar zelf een invulling aan. Op sportief gebied ligt mijn voornaamste skill binnen Weightlifting en (strict) Gymnastics, nu heb ik het geluk dat ik deze beide kan laten terugkomen in de verschillende lessen. Naast mijn Business gerelateerde Bachelor en Master studie heb ik uit eigen interesse geïnvesteerd in verschillende cursussen en opleidingen gericht op zaken van trainen en voeding tot coaching en gedragsverandering van o.a. Chivo.

Wat zijn mijn overige passies?
Het faciliteren van groei en progressie bij anderen.

Hoe kun je mij bereiken?
Spreek me even aan bij CCC of vraag even na bij Rick en Mark.