10 jaar CCC!

Blog

|

|


Exact 10 jaar geleden werden onze deuren geopend. We zijn enorm dankbaar voor alle leden en coaches die deelgenomen hebben aan onze reis of dat nog steeds doen. Jullie hebben allemaal bijgedragen aan de ontwikkeling van onze gym en zijn de reden waarom onze deuren nog open zijn.

Hoe de afgelopen jaren waren? Zoals we onze leden het liefst zien: in beweging. Ging het altijd makkelijk? Zeker niet. Maar elke stap op de berg is een onderdeel van de reis. Een reis met gelukkig veel mooie momenten, te veel om allemaal op te noemen. Wij zijn het meest trots dat we nog een steeds een fijne plek kunnen bieden waar mensen van alle fitnessniveaus met plezier kunnen groeien, leren en zichzelf kunnen uitdagen. Komend jaar hopen we een nieuwe stap te kunnen maken om samen nog meer mooie resultaten te kunnen boeken!

Om ons jubileum te vieren, mogen onze leden de hele maand gratis een buddy meenemen. We hopen niet alleen deze maand, maar nog jaren lang nieuwe mensen in onze Cabin te mogen verwelkomen om samen lekker te sporten.

Lid worden van onze community?

Kernwaarden CrossFit Climbers Cabin

Graag delen we nog even waar de CCC waarden voor staan:

Community

Alleen ga je snel, maar samen gaan we verder. In de afgelopen 10 jaar hebben we veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van fitness, voeding en gezondheid. Nieuwe mensen zeggen vaak: “Wat zijn de mensen bij jullie toch fit!” Een mooi compliment waar we hard voor hebben gewerkt. Het blijft een obstakel voor mensen die net beginnen aan hun fitnessreis, maar desondanks hebben we nu alle soorten niveaus in onze lessen. Zelfs met fysieke beperking kun je gewoon lekker meedoen. Het is prachtig om te zien dat iedereen bij CCC gelijkwaardig is; er heerst een supergezellige huiselijke sfeer. Onze leden maken ons werk lichter door er gewoon voor elkaar te zijn! Over de jaren heen zijn er veel nieuwe relaties, vriendschappen en connecties ontstaan, en we hopen dit de komende 10 jaar voort te zetten.

Competentie

Competentie is een psychologische basisbehoefte. We moeten groei ervaren om te kunnen floreren, zelfs met de bijbehorende uitdagingen en stress. Daarom bieden we hoogwaardige coaching om iedereen op een effectieve en efficiënte manier nieuwe vaardigheden te leren op het gebied van voeding, cardio, krachtontwikkeling, mobiliteit en motoriek. Zo kunnen we niet alleen functioneler bewegen, er esthetisch beter uitzien, maar ook ons beter voelen. Daarnaast zorgen de trainingen voor betere mentale weerbaarheid, focus en energie voor alle andere activiteiten in het leven.

Commitment

Zonder toewijding en consistentie geen community gevoel en geen resultaat (=competentie). Maar zonder een goede community en competentie is commitment ook lastig. Als alles klopt, versterkt het elkaar. Soms zijn we zo intrinsiek gemotiveerd dat naar CCC gaan automatisch gaat, andere keren hebben we discipline en wilskracht nodig om de stap te zetten. Beiden zijn nodig om gecommitteerd te blijven en de voordelen te ervaren van onze trainingen en coaching!

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?