Chantal Narain - Crossfit Climbers Cabin

Chantal Narain

Chantal Narain
Wie ben ik?
Hoi! Mijn naam is Chantal Narain en ik ben 25 jaar en loop nu ongeveer 4 jaar rond bij CCC.

Hoe ben ik hier terecht gekomen?
Ik ben begonnen als lid bij Crossfit Climbers Cabin. Ik zocht een sport die mij fit kon houden tijdens de zomerstop van het hockey, mijn vorige sport. In die tijd studeerde ik aan de Acade-mie voor Sportstudies. Na een jaartje trainen bij Crossfit Climbers Cabin zocht ik een afstudeer-stage. Deze mocht ik hier bij ccc doen! Zo ben ik begonnen als coach en dit doe ik nog steeds met plezier!

Wat probeer ik teweeg te brengen?
Mijn doel als coach is om samen aan jullie doelen werken en jullie beter te laten bewegen. Ik vind het superleuk om iedereen te helpen.

Wat zijn mijn overige passies?
Naast coachen ben ik zelf bezig om het beste in mijzelf naar boven te halen als Crossfit atleet. Hier train ik dan ook een aantal keer per dag voor en daar ben ik een hele dag mee bezig! Als ik niet train ben ik wel iets anders aan het doen wat met sport te maken heeft. Stilzitten is niet echt iets voor mij haha. Daarnaast geef ik ook nog personal training en in de vakanties geef ik nog steeds kracht en looptraining aan hockeyteams. Het lijkt mij leuk om ook met jou aan de slag te gaan met jouw gestelde doelen!

Hoe kun je mij bereiken?
Spreek mij gerust een aan in de gym als je een vraag hebt of stuur gerust eens een berichtje via de website!