Coaches

Wij Staan Klaar om jou te helpen

Onze coaches zijn onmisbaar voor het succes van onze leden. Ze bieden professionele begeleiding, individuele aandacht, motivatie, veiligheid en waardevol advies. Met hun expertise en ondersteuning kunnen onze leden hun doelen een stuk beter behalen.

Mark Dauwerse
Mede-eigenaar, (leefstijl)coach, personal trainer
CF Breda CCC Trainer Fitness
Rick Dauwerse
Mede-eigenaar, (leefstijl)coach, personal trainer
Janine CrossFit Coach Personal Trainer Breda CCC Profiel
Janine Slee
(Leefstijl)coach, personal trainer
.
Olympic Weightlifting CrossFit Breda Trainer Coaching Julian
Julian Gillissen
Coach, personal trainer
Fabiënne van de Casteel
Coach, personal trainer
Igor UijtdeHaag
Coach, personal trainer
Nienke van Overveld
Coach, personal trainer

5 reden waarom coaching essentieel is

1. Professionele begeleiding

Onze coaches zijn ervaren professionals die beschikken over diepgaande kennis van CrossFit-methodologieën, bewegingstechnieken en veiligheidsrichtlijnen. Gezamenlijk huizen we tientallen jaren aan fysieke fitness ervaring. Wij weten wat werkt, en wat niet.

2. Individuele aandacht

We begrijpen dat elk lid uniek is, met verschillende fitnessniveaus, doelen en beperkingen. Elke coach weet de groepstraining voor jou op maat aan te passen. Of je nu een beginner bent of een ervaren atleet die zijn prestaties wil verbeteren, onze coaches zullen je begeleiden en motiveren om het beste uit jezelf te halen.

3. Motivatie en inspiratie

CrossFit kan soms uitdagend zijn, zowel fysiek als mentaal. Onze coaches fungeren ook als motivators en inspirators. Ze helpen je met grenzen te verleggen, uit je comfortzone te stappen en doelen na te streven. Door enthousiasme en positieve energie creëren we een stimulerende omgeving waarin onze leden kunnen groeien, zelfvertrouwen opbouwen en hun persoonlijke records verbreken.

4. Veiligheid en blessurepreventie

Onze coaches leren je de juiste technieken en helpen bij het ontwikkelen van nieuwe lichamelijke vaardigheden. Door de constante supervisie en correcties verminderen we het risico op blessures en zorgen ze ervoor dat je op een gezonde en duurzame manier kan blijven trainen.

5. Voedingsadvies en lifestylebegeleiding

CrossFit is niet alleen gericht op fysieke training, maar ook op voeding en een gezonde levensstijl. Onze coaches hebben kennis van voeding en kunnen onze leden voorzien van waardevol advies en begeleiding op het gebied van voeding. Ze kunnen helpen bij het opstellen van persoonlijke voedingsplannen die passen bij de individuele doelen en behoeften van onze leden.

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?