CrossFit Personal Training Breda

Personal Training

Personal Coaching
Wil je het maximale uit jezelf halen waarin we gaan werken aan jouw doelen? Of wil je gepersonaliseerde begeleiding voor betere levensstijl coaching? Op basis van een analyse kunnen we samen gaan werken aan de beste versie van jezelf. Tijdens de Personal Training sessies zal je worden gecoacht op fysiek, mentaal en welzijn gebied. Ook als je dieper in wilt gaan op bepaalde technieken zijn PT’s de ideale manier voor optimaal resultaat. We zullen tijdens het intakegesprek een diepere kijk nemen naar jouw sterke en zwakken punten en een plan ontwikkelen dat het beste bij jou past.

Duo Coaching
Train je liever samen met een partner? Of deel je graag de kosten van een Personal Training? Dat kan! Samen je doelen behalen is altijd leuker, ook al zijn de doelen verschillend!

Small Group coaching
Ook trainen in een kleine groep met vrienden, familie, of collega’s is mogelijk. Hierdoor wordt het erg aantrekkelijk doordat de kosten worden gedeeld onder meerder mensen. Trainen in een groep met bekenden maakt het ook een stuk laagdrempeliger om te beginnen met sporten en hartstikke leuk!

Wij zijn zeer gemotiveerd om jou te helpen! Jij ook?

Intakegesprek aanvragen?

Je kunt gratis en vrijblijvend een afspraak maken van 30 minuten om samen jouw doelen door te nemen in een intakegesprek. Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen contact met je op!

Ben je lid bij ons?

JaNee