Dennis Schaffels - Crossfit Climbers Cabin

Dennis Schaffels

Dennis Schaffels
Wie ben ik?
Mijn naam is Dennis schaffels en ben 22 jaar. Woon in Galder en ben sportachtig bij CCC, waar ik met grote regelmaat te vinden ben en mijn plezier vind.

Hoe ben ik hier terecht gekomen?
Als beginnend sporter ben ik ongeveer 3 jaar geleden bij CCC begonnen. Daar ben ik gegroeid als atleet tot waar ik nu sta. Ongeveer een half jaar geleden is mij gevraagd of ik het leuk vond om als stagaire aan de gang te gaan. Hier heb ik volmondig ja op geantwoord. Van daaruit ben ik geroeid naar de coach die ik nu ben. Voor de toekomst staan er leuke en leerzame activiteiten gepland om meer te leren over sport en bewegen.

Wat probeer ik teweeg te brengen?
Ik wil mensen graag in beweging brengen, voldaan laten voelen en plezier laten hebben door middel van de prachtige sport CrossFit. Ook wil ik mijn eigen kennis blijven vergroten en dit actief toe kunnen passen in de lessen.

Wat zijn mijn kwaliteiten?
Mijn kwaliteiten zijn endurance, creatief en leergierig. Momenteel ben ik veel bezig met het verrijken van mijn kennis. Ook ben ik actief bezig met wedstrijden en wil deze ervaringen graag delen met de leden van CCC.

Wat zijn mijn overige passies?
Graag ben ik bezig met de sport crossfit, daarbuiten ga ik graag fietsen of andere sporten beoefenen. Verder ben ik studeer ik met veel plezier voltijd. Maar naast al deze activiteiten kom ik het liefst thuis om samen te zijn met geweldige mensen.

Hoe kun je mij bereiken?
Spreek me aan in de box of stuur me een berichtje op Social Media. Je mag ook altijd een berichtje sturen via WhatsApp