Fabiënne van de Casteel - Crossfit Climbers Cabin

Fabiënne van de Casteel


Wie ben ik?
Hoihoi! Ik ben Fabiënne van de Casteel en ik ben sinds april 2022 coach bij CCC.

Hoe ben ik hier terecht gekomen?
In het najaar van 2020 kwam ik voor een proefles bij CCC. Voorheen reed ik paard en stond ik een paar keer per week in de sportschool. Toen ik voor het eerst door de deuren van de Cabin binnenkwam, wist ik het meteen: Ik hoor hier thuis. Dit bleek ook te kloppen, ik werd verliefd op de sport en ik sta nog steeds iedere dag met een lach te trainen/of te coachen.

Wat probeer ik teweeg te brengen?
Als coach vind ik het belangrijk om mensen te ondersteunen tijdens het trainen, door bijvoorbeeld de leden nog extra te motiveren of tips geven bij de uitvoering van een oefening. Doelen bereiken, grenzen verleggen en vooral plezier hebben tijdens dit proces zijn mijns inziens cruciaal.

Wat zijn mijn kwaliteiten?
Ik ben enthousiast, leergierig en ik zet graag door. Deze eigenschappen hebben er onder andere voor gezorgd dat ik zo graag en snel de sport CrossFit wilde leren. Daarnaast zorgt het er ook voor dat ik wil blijven ontwikkelen als atleet, als coach, maar ook daarbuiten. De kennis en het enthousiasme gebruik ik om jullie te kunnen helpen met het behalen van jullie doelen en de passie van de sport over te brengen!

Wat zijn mijn overige passies?
Naast het coachen vind ik het dus enorm leuk om zelf te sporten. Daarom ben ik bijna elke dag in de gym om mijn eigen doelen te bereiken en grenzen te verleggen. Bovendien houd ik me veel bezig met voeding (want met dat sporten, moet ik ook veel eten 🙂 ). Naast al dat eten en sporten, ben ik ook student aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Hoe kun je mij bereiken?
Je kunt me altijd aanspreken in de box of een berichtje sturen!