“De sfeer en begeleiding vind ik hier uitzonderlijk.”

Blog

|

|


Frank had al jaren niet meer structureel gesport, toen hij meer tijd kreeg wilde hij weer gaan beginnen. Na proeflessen bij ons was hij verkocht en inmiddels zien we hem al 1,5 jaar actief sporten én zijn progressie. Keep it up Frank!

“In het begin wilde ik vaker sporten dan mijn lichaam toeliet. Hierdoor ben ik tot het besef gekomen dat langzaam opbouwen beter was, ook dat leidt tot resultaat. Ik ben over het geheel veel fitter geworden, zit lekkerder in mijn vel en kan fysieke taken makkelijker uitvoeren. Toen ik begon, woog ik zo’n 70kg, nu weeg ik boven de 75kg en is het resultaat echt zichtbaar. Ook ben ik gemotiveerd geraakt om mijzelf dit jaar eens uit te dagen; op voeding letten, geen alcohol drinken en heb ik mij ingeschreven voor een 1/4 triatlon. Op termijn wil ik een CrossFit competitie doen, maar daar moet ik me eerst nog wel voor verbeteren.”

“Toen ik begon kon ik er maar weinig van, inmiddels heb ik veel opgestoken over techniek, trainingsvormen, maar ook over mijn eigen lichaam.”

“De sfeer en begeleiding vind ik hier uitzonderlijk. Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte voelde ik me welkom en onderdeel van de groep. Sommige leden kunnen voor een beginner misschien qua niveau wat ‘intens’ overkomen, maar ik kan me daar juist lekker aan optrekken. Oefeningen kunnen altijd op eigen niveau uitgevoerd worden en zeker tijdens de WOD is het groepsgevoel en het elkaar er doorheen slepen lichtelijk verslavend.

De begeleiding is zeer goed, ook voor beginners. Er wordt gelet op juiste houding en techniek. Tijdens een lichte blessure moest ik sommige oefeningen veranderen, maar werd door de coaches goed begeleid. Toen ik begon kon ik er maar weinig van, inmiddels heb ik veel opgestoken over techniek, trainingsvormen, maar ook over mijn eigen lichaam. De variatie in het lesaanbod zorgt voor veel afwisseling in de trainingen. Ook vind ik het leuk dat er extra events gehouden worden. Ik zou iedereen CCC willen aanraden, omdat er voor iedereen wel wat te halen valt.”

Wil jij het sporten ook weer oppakken? Kom langs voor een kennismaking!

kennismaken

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?