Getting comfortable with the uncomfortable - Crossfit Climbers Cabin

Getting comfortable with the uncomfortable

Lana

Life begins at the end of your comfortzone zeggen ze ook wel eens. Het is misschien makkelijker om na een dag ‘zwaar’ werken thuis op de bank te gaan zitten. Om snel wat kant en klare voeding naar binnen te werken in plaats van te koken. Of wanneer je toch hebt besloten iets met je fysieke bestaan te doen, halverwege te stoppen en jezelf dan wijs maken dat je je best hebt gedaan.

Maar stel je eens voor dat je vanaf nu wel eens naar de gym zou gaan, professionele begeleiding zoekt, en niet gelijk opgeeft wanneer het een beetje ongemakkelijk wordt, en dit dan een aantal jaar volhoudt. De uitkomst hiervan is simpelweg onbetaalbaar en enkel en alleen te behalen met een klein beetje discipline, en realisatie dat af en toe ongemakkelijk voelen helemaal niet zo erg is.

Wil je meer weten te weten komen over hoe je op een leuke manier ├ęcht FIT kunt worden? Met top begeleiding en omgeven door de fitste community in Breda en omstreken? Voor de ge├»nteresseerde hebben wij elke woensdag avond om 20:30u een speciale seminar voor beginners waarin we alles haarfijn uitleggen en afsluiten met een CrossFit workout. Ook voor Personal Training kun je bij ons terecht.