Igor UijtdeHaag - Crossfit Climbers Cabin

Igor UijtdeHaag


Wie ben ik?
Ik ben Igor, 25 jaar oud. Ik hou ervan om mezelf te blijven ontwikkelen. Zowel fysiek als mentaal leer ik graag dingen bij en deel dit ook met plezier aan andere. De eindeloze opties die CrossFit te bieden heeft maakt dan ook dat ik het na jaren nog steeds met plezier doe.

Hoe ben ik hier terecht gekomen?
Toen ik 16 jaar oud was kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit door mijn toenmalige gymdocent. Ik vond de lessen en nieuwe manier van trainen zo leuk dat ik op mijn 17e mezelf heb ingeschreven bij CCC.

Wat probeer ik teweeg te brengen?
Een coachende rol aannemen vind ik fantastisch om te mogen doen. Mensen helpen met het behalen van persoonlijke doelen is iets waar ik veel energie van krijg. Als coach sta je toch iets meer aan de zijlijn waardoor je mensen bijvoorbeeld ziet groeien in zelfvertrouwen of fysieke mijlpalen ziet halen.

Wat zijn mijn kwaliteiten?
De combinatie van jarenlang bezig te zijn met CrossFit, de ervaringen die ik heb opgedaan bij het Korps Mariniers en mijn persoonlijke interesse in Fitness & Lifestyle geven mij een brede blik op veel aspecten die terugkomen als CrossFit coach. De ervaringen die ik hier op heb gedaan zet ik graag in om andere te helpen weer net wat verder te komen.

Hoe kun je mij bereiken?
E-mail: igor.zzp@outlook.com
Appje of belletje is ook altijd prima: 06 55 69 26 77