Janine Slee - Crossfit Climbers Cabin

Janine Slee


Wie ben ik?
Play, love, joy & inspire zijn de waarden die centraal staan in mijn leven. Ik ga graag op ontdekking om mijn wereld en ervaringen uit te breiden. Hiervan groeien en leren, integreren wat mij interesseert en delen met de mensen om me heen is wat mij drijft.

Hoe ben ik hier terecht gekomen?
Door na 4 jaar zelf de voordelen te hebben ondervonden van CrossFit, ben ik hooked aan de sport. Uitgekeken op het vele bureau zitten in mijn marketing baan, ben ik me meer gaan verdiepen in movement, voeding en in vitaliteit. Dit is wat ik mijn hele leven al heb gedaan. Sporten zit in mijn genen. Dat is waar ik blij van wordt en wat ik graag wil delen en overdragen aan anderen. Rick en Mark hebben het voor mij mogelijk gemaakt om mijn vleugels te spreiden bij CCC en te ontdekken en groeien in deze branche.

Wat probeer ik teweeg te brengen?
Autonomie in het bewegen van je lichaam is voor mij naast de fun en het gevoel dat CrossFit mij geeft de grootste motivatie om actief bezig zijn met mijn lichaam. Wanneer ik straks 80 ben, wil ik nog kunnen squaten en stoeien met mijn kleinkinderen.
Ervoor zorgen dat mijn atleten zo krachtig, mobiel en goed uithoudingsvermogen als mogelijk hebben, binnen de grenzen die het leven ons iedere dag weer geeft, is mijn doel. Druk op het werk, weinig geslapen, zwangerschap of gewoon een off-day. Ik hoor graag wat jij meebrengt naar de les en geef je graag de uitdaging die jouw verder helpt.

Wat zijn mijn kwaliteiten?
Ik ben altijd in voor een uitdaging, zeg bijna altijd ja, ben creatief en motorisch sterk. Ik help iedereen graag om de gewenste doelen te bereiken en er volledig voor te gaan. Ik denk graag mee, leer je graag iets nieuws, motiveer je en coach je all the way. Met mijn ervaring en kennis voor de zwangere en postpartum atleten, geef ik je graag de tools om veilig jouw CrossFit workouts voort te zetten.
Momenteel ben ik in opleiding voor Functioneel Trainen van Chivo om mijn kennis uit te breiden en de beste coach te worden die ik kan zijn.

Wat zijn mijn overige passies?
Naast CrossFit, houd ik me bezig met movement, voeding / lekker koken, ga ik graag boulderen en ontdek ik graag de wereld om me heen met mijn gezin. Als moeder van 2 zoons ben altijd wel fysiek bezig; rennen, stoeien, springen, bouwen. Ze houden mijn dag interessant, afwisselend en lekker speels.

Hoe kun je mij bereiken?
Je kunt mij vinden op instagram @jaybird_functional_fitness waar je me een persoonlijk bericht kan sturen of spreek me even aan in de box voor een vraag of gewoon wat casual talk.