“Er blijven steeds uitdagingen komen.”

Blog

|

|


Jordy verhuisde 7 maanden geleden naar Breda en zette zijn fitnessreis voort bij ons. Deze sterke en fitte fanatiekeling heeft met zijn deelname aan de verschillende soorten groepslessen, de variatie en begeleiding gevonden die hij zocht. En met zijn enorme drive zijn nieuwe skills al in de pocket!

“Nadat ik mijn kruisband voor de tweede keer afscheurde tijdens het voetballen, wilde ik mij niet meer laten opereren en stopte ik moet voetbal. Fitness vond ik leuk, maar ik was op zoek naar meer variatie en begeleiding dan in een standaard sportschool. Toen ben ik CCC begonnen.

Nu merk ik met name dat ik meerdere vaardigheden heb aangeleerd, zoals olympisch gewichtheffen en gymnastische skills, al valt daar voor mij ook veel in te verbeteren uiteraard. Ik kwam er laatst achter dat ik alleen met mijn armen kon touwklimmen. Dacht dat dat heel moeilijk was, maar toen ik het probeerde, lukte het gewoon! Er blijven steeds uitdagingen komen. Het voelt als een proces om stapje voor stapje beter en fitter te worden. Ik merkte in het begin bijvoorbeeld dat mijn mobiliteit heel erg te wensen overliet. Naast veel vaardigheden leren, geeft het echt kapot zijn na een uurtje sporten ook voldoening.”

“Bij CCC motiveert het om te trainen in een groep en onder goede begeleiding van enthousiaste coaches.”

“Ik heb eerder bij Basic-Fit gesport, waar het heel individueel trainen is. Bij CCC motiveert het om te trainen in een groep en onder goede begeleiding van enthousiaste coaches. De coaches sturen bij waar nodig en altijd op een positieve manier. Ook de sfeer onder de leden is erg gemoedelijk. En het is leuk dat er vaak wat georganiseerd wordt zoals de CCC Games en Kamp CCC. Mijn vriendin en buurjongen sporten hier inmiddels ook. Alle mensen kunnen hier lid worden: beginner tot zeer ervaren. Naar mijn idee word je altijd uitgedaagd. Als je nieuw bent kun je ook altijd schalen met oefeningen. Dus ik zou aan iedereen die gemotiveerd is om fitter te worden, willen aanraden om hier te komen sporten!”

Ben jij ook op zoek naar een motiverende omgeving en variatie in je training? Kom langs voor een kennismaking en dan vertellen we wat we voor jou kunnen betekenen!

Plan je kennismaking

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?