Kamp CCC 2023!

Blog

|

|


De eerste editie van onze miniversie van ‘Kamp van Koningsbrugge’ was een succes! Het doel van het kamp; deelnemers tools aanleren om in (stressvolle) situaties buiten de comfortzone toch prestatieverhogend te kunnen handelen. Tijdens het 24 uur durende kamp zijn de deelnemers meerdere malen in oncomfortabele situaties gebracht om de tools toe te passen in de praktijk!


Na een kennismaking werd onder leiding van een ervaren vakprofessional de fysieke belastbaarheid getest in de vorm van een maximaal test (shuttle run, max. aantal pull-ups etc.). Tijdens het bijkomen van deze uitputtende inspanning kregen de deelnemers nuttige kennis mee over mentale vaardigheden.


Terwijl de nacht viel trok de groep naar buiten voor een fysieke en mentale uitdaging. Dat het niet makkelijk was werd bevestigd; twee afvallers. Na een kleine energieaanvulling werd er in The Cabin nog op theorie ingegaan en de hersenen gekraakt bij een individuele oefening. En kregen iedereen ook wat tijd om een beetje te slapen, voor zover dat lukte.


Met een mobiliteits- en ademhalingsessie werd het lichaam voorbereid voor een nieuwe dag vol verrassingen. Startend met een fietstocht naar het frisse water. Hier werd een aardig stuk gezwommen, het lichaam weer opgewarmd met lichaamsoefeningen en ontbeten in het zonnetje


Aangekomen bij The Cabin werden de bokshandschoenen en bescherming erbij gehaald voor het kickboksen. Na een warming-up, korte techniek uitleg en sparren met elkaar mocht iedereen het opnemen tegen bokstrainer Lemmy. 1 minuut lang in de ‘ring’ proberen om rake stoten uit te delen en zo weinig mogelijk te ontvangen!


Na een rustmomentje hield de groep buiten én in totale stilte het lichaam continu in beweging voor meer dan 1,5 uur, terwijl één voor één binnen een individuele oefening werd uitgevoerd. Na een ijsbad werd er afgesloten met een terugblik op het kamp.


We zijn enorm blij dat de deelnemers het een mooie waardevolle ervaring vonden. Supertrots zijn we op hoe ze individueel en samen gestreden en gepresteerd hebben ondanks de toenemende ongemakken! Nog een speciaal bedankje aan alle externe instructeurs; bedankt voor jullie waardevolle bijdrage!

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?