Gratis kennismaking

Jouw reis start hier

Ben je klaar om je lichaam, gezondheid en fitness naar een hoger niveau te tillen? Fantastisch! Maar voordat we beginnen, leren we jou en jouw wensen graag persoonlijk kennen zodat we je daar met onze ervaring het beste mee kunnen helpen. Daarom bieden we een gratis 1-op-1 intakegesprek aan in onze sportschool.

Jouw doelen bespreken

Persoonlijk actieplan gericht op resultaat

Gratis voedings- en trainingsadvies

Vul je gegevens in en dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

Ik wil kennismaken!


Wat kun je verwachten van onze kennismaking?

1

Telefonisch contact

Een van onze ervaren coaches belt je op voor een kort gesprek. We zullen je doelen doornemen en kijken of we een match zijn.

2

Intakegesprek

Als we een match blijken te zijn, nodigen we je uit voor een persoonlijk intakegesprek van ongeveer 30 minuten.

3

Starten

Wanneer je de keuze hebt gemaakt om te starten, ga je aan de slag met je persoonlijk actieplan om je doelen te bereiken!

Je kennismaking zal met Mark of Rick zijn

Intakegesprek

Kennismaking

Je wordt ontvangen door een van onze gepassioneerde coaches. Vervolgens ontdek je hoe onze deskundige begeleiding en community je kunnen helpen om je fitnessdoelen te bereiken. Ook is er voldoende tijd om al je vragen te stellen en krijg je een rondleiding door onze faciliteiten.

Actieplan

Tijdens het persoonlijk gesprek zullen we jouw huidig fitnessniveau bespreken en je doelen en wensen helder in kaart brengen. Op basis van jouw persoonlijke informatie maken we vervolgens een actieplan maken om je te helpen deze doelen te bereiken.

Advies

Maar dat is nog niet alles! Tijdens het gesprek krijg je ook persoonlijk voedings- en trainingsadvies, ongeacht of je bij ons wilt starten of niet. We willen graag ons steentje bijdragen aan jouw gezondheid, ongeacht je uiteindelijke beslissing. Je kunt ook altijd eerst een proefles proberen.

Jouw doelen bespreken?