“Ik heb structuur gevonden en weet veel beter verantwoord keuzes te maken.”

Blog

|

|


Na een revalidatie van een kitesurf-ongeluk was Manon opzoek naar een nieuwe sportieve hobby met goede begeleiding. Tijdens haar intakegesprek met coach Rick werd er ook gesproken over haar doel ‘fit worden’. Een jaar later heeft Manon een nieuwe hobby, gezondere levensstijl en is ze 10 kilo afgevallen 👏

“Er was veel te behalen in het veranderen van mijn levensstijl op het gebied van eet-, sport- en slaapmomenten. Het eerste jaar was vooral een aanpassing in levensstijl. Rick en ik hebben mijn weekplanning onder de loep genomen. We hebben goed gekeken naar de balans. Denk hierbij aan vaste sport-, eet- en slaapmomenten maar ook verantwoord keuzes maken. Afvallen was nog niet een hoofddoel, maar ik viel wel 5 kilo af. Dit jaar is het wel één van de hoofddoelen en ben ik sinds het begin van dit jaar nog 5 kilo afgevallen.

Ik heb structuur gevonden en weet veel beter verantwoorde keuzes te maken. Zonder dat mijn sociale leven er veel door veranderde, een hapje en een drankje op z’n tijd, past nog steeds. Bij Rick kan ik voor alle vragen terecht en er zijn enorm veel mogelijkheden; echt een maattraject, waardoor het goed vol te houden is.”

“Je hoeft niet de fitste te zijn om hier te sporten”

“Daarnaast hangt er een hele fijne sfeer bij CCC. De coaches zijn betrokken en geven advies waar nodig. Ze kijken naar je techniek en geven je extra motivatie om door te zetten. Mijn knie is soms nog steeds een gevoelige plek. Daardoor kan ik soms een oefening niet uitvoeren, maar de coaches hebben dan altijd een alternatief voor mij. Zo kan ik altijd meedoen op mijn niveau. Niet alleen fysiek maar ook mentaal geeft dat je een goed gevoel!

Je hoeft niet de fitste te zijn om hier te sporten. Met goede zin en ‘de wil om te sporten’ kom je hier al heel ver. Ook motiveert iedereen elkaar enorm door je aan te moedigen en elkaar te helpen! Je sport vaak met meerdere tegelijk, en tóch op je eigen niveau. Ik kan CCC aan iedereen aanbevelen. Je krijgt niet alleen een warm welkom vanuit de coaches maar ook vanuit de leden!”

Zelf ook op een duurzame wijze een gezonde leefstijl ontwikkelen? Kom langs voor een gratis kennismaking en we leggen je alles uit!

Plan je kennismaking

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?