Mark Dauwerse - Crossfit Climbers Cabin

Mark Dauwerse


Wie ben ik?
Mijn naam is Mark, woonachtig in Terheijden en mede eigenaar van CrossFit Climbers Cabin. Ik ben gepassioneerd sporter & coach in vele diverse sporten. Daarnaast help ik mensen ook met een gezondere levensstijl.

Hoe ben ik hier terecht gekomen?
In 2012 raakte ik in aanraking met CrossFit in Roosendaal. In 2014 opende CCC haar deuren en begon ik 6 maanden later bij CCC te werken als CrossFit coach, in 2015 werd ik de head coach en manager.
Mijn broer Rick en ik hebben in 2017 de gym overgenomen van Arendse.

Wat probeer ik teweeg te brengen?
Ik vind het supertof om mensen nieuwe dingen aan te leren. Van een squat tot aan een handstand en van een triatlon wedstrijd tot aan een ontspannen yogales. Van beginner tot aan gevorderde atleten. Ik sta voor iedereen klaar. Dus mocht je na of tijdens je les wat tips en tricks willen krijgen doe ik dat graag voor je! Verder probeer ik mijn best te doen om voor iedereen een thuis gevoel te creëren. Momenteel sta ik nu minder op de vloer als coach dan voorheen. Nog wel bijna dagelijks te vinden in de gym om klanten hier en daar te helpen.

Voorheen was presteren in de sport heel belangrijk voor me. Ik heb een aantal jaar op redelijk niveau wat wedstrijden beoefend. Hierdoor heb ik ook de nodige blessures weten op te lopen. 5 jaar lang heb ik met een knieblessure rond gelopen. In deze 5 jaren heb ik tientallen therapeuten/doctoren bezocht. Ik heb van alles geprobeerd om van mijn blessure af te komen, zoals: tapen, ijzen, injecties, operatie en nog veel meer behandelingen. Veel van mijn sporten die ik altijd met veel plezier beoefende kon ik niet meer doen. Ik voelde mezelf als een gefaalde coach voor mezelf en anderen. In 2020 kwam ik in aanraking met het ATG systeem. Een opleiding die laat zien dat je met de juiste training je lichaam weer kunt versterken en opbouwen. Ook door meerdere trainingsguru’s en eigen ervaringen ben ik mijn lichaam steeds beter gaan begrijpen. Op dit moment kan ik ALLES weer pijnvrij doen. Zo ben ik elke dag bezig met een van de sporten die ik graag doe. Een fit en pijnvrij lichaam voelt zo fijn. Tegenwoordig help ik ook heel veel anderen met het oplossen van blessures.
Dit gaat niet van de ene op de andere dag over. Je zult hier wel tijd en trainingen in moeten investeren. Degene die dit doen boeken allemaal resultaat! Niets komt voor niets! Stilstaan is achteruitgegaan!

Wat zijn mijn kwaliteiten?
Mensen helpen met het behalen van de volgende doelen:
– Training geven met aandacht voor iedereen
– Pijnvrij kunnen sporten en bewegen
– Een gezondere levensstijl aanleren
– Fitter/mobieler worden
– Luisteren
– Meerdere sporten beoefenen

Wat zijn mijn overige passies?
Mijn passies zijn veel verschillende sporten, zoals CrossFit, kickboksen, kitesurfen, triatlons, mountainbiken, skiën en snowboarden. Daarnaast kan ik ook genieten van (sport)reizen, mediteren, boeken lezen & Netflixen.

Hoe kun je mij bereiken?

Op Facebook ben ik te vinden op Mark Dauwerse
Verder kun je me altijd bellen of appen op 06-52788622