Mark Dauwerse - Crossfit Climbers Cabin

Mark Dauwerse


Wie ben ik?
Mijn naam is Mark Dauwerse, 26 jaar, en ik ben mede eigenaar van CrossFit Climbers Cabin.

Hoe ben ik hier terecht gekomen?
Sinds 2012 was ik al actief in het beoefenen van CrossFit. Op dat moment waren er nog maar 3 CrossFit Gyms in Nederland. Destijds trainde ik in Roosendaal bij CF Zuid. 2 jaar later toen CCC in breda opende was ik gelijk van plan om daar te gaan trainen en werken. In 2014 ben ik begonnen als Coach bij CCC. Een jaar later werd ik gepromoveerd als head coach en in 2017 heb ik samen met mijn broer Rick de gym overgenomen.

Wat probeer ik teweeg te brengen?
Ik vind het supertof om mensen nieuwe dingen aan te leren. Van een squat tot aan een handstand en van een triatlon wedstrijd tot aan een ontspannen yogales. Van beginner tot aan gevorderde atleten. Ik sta voor iedereen klaar. Dus mocht je na of tijdens je les wat tips en tricks willen krijgen doe ik dat graag voor je! Verder probeer ik mijn best te doen om voor iedereen een thuis gevoel te creƫren. Momenteel sta ik nu minder op de vloer als coach dan voorheen. Nog wel bijna dagelijks te vinden in de gym om klanten hier en daar te helpen.

Wat zijn mijn kwaliteiten?
Mijn kwaliteiten zijn mijn sport ervaringen die ik over de afgelopen jaren heb weten op te bouwen. Naast de vele cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd. Alle movements die we in de gym hanteren kan ik je van A tot Z uitleggen. Maar ook buiten de gym kan ik je helpen met het behalen van je doelen. Verder vind ik dat we een leuk en professioneel team hebben samen kunnen stellen die jullie naar mooie resultaten kunnen helpen, dus daar ben ik ook zeker trots op.

Wat zijn mijn overige passies?
Mijn passies zijn echter veel verschillende sporten. Zo ben ik elke dag wel met iets anders bezig: – CrossFit, Kitesurfen, kickboksen, mountainbiken, hardlopen, wakeboarden, zwemmen en Yoga. Genoeg om een hele week te vullen dus.

Hoe kun je mij bereiken?
Op Facebook ben ik te vinden op Mark Dauwerse
Verder kun je me altijd bellen of appen op 06-52788622