“Ik merkte al snel dat dit te complex was om alleen op te lossen.”

Blog

|

|


Een pijnlijke knie zorgde voor belemmering, dus schakelde Martin de hulp van coach Rick in. Na een aantal Personal Training sessies en het volgen van een schema met oefeningen, is Martin weer in staat om pijnvrij te bewegen.

“Mijn knieklachten zijn begonnen na een hardloopsessie. Ik ervaarde niet meteen last, maar later begon mijn knie toch behoorlijk pijn te doen en was hij de volgende dag helemaal opgezet. Na verschillende behandelingen van de fysiotherapeut was de zwelling weliswaar weg maar bleef ik pijn houden bij het (hard)lopen, springen en squatten. Dit belemmerde mij in zowel het sporten als in het dagelijkse leven.”

“Rick’s kennis over hoe het menselijk lichaam werkt komt sterk terug in zijn PT-sessies, hij weet precies wat hij doet.”

“Ik merkte al snel dat dit te complex was om alleen op te lossen. Dus heb ik de hulp van Rick ingeroepen. Na een aantal PT-sessies waarin de focus werd gelegd op de omringende spieren – zodat mijn knie goed kon herstellen – merkte ik al direct een positief verschil met hoe het gewricht aanvoelde. Als afsluiting heeft Rick nog een schema meegegeven als ‘onderhoud’ om alles verder aan te sterken. De meeste oefeningen hiervan kon ik ook thuis uitvoeren, wat het makkelijk maakte. Dit heeft me zover gebracht dat ik na zo’n 4 maanden hetzelfde kon doen als voorheen. Inmiddels zijn we alweer 8 maanden verder en pak nog zeker 2-3 per week de oefeningen mee.

Rick’s kennis over hoe het menselijk lichaam werkt komt sterk terug in zijn PT-sessies, hij weet precies wat hij doet. Hier wil ik hem nog extra voor bedanken! Mocht je ooit met iets zitten dan zou ik zijn coaching zeker aanraden!”

Kun jij ook hulp gebruiken bij vervelende pijntjes of blessures? Kom langs voor een kennismaking en dan bespreken we de mogelijkheden om jou d.m.v. training van je klachten te verhelpen.

Meer informatie en kennismaking inplannen

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?