Missie / Visie / Waarden CCC

Blog

|

|


We hebben als CrossFit Gym nooit eerder compleet verwoord waar wij voor staan en wat precies ons doel is. Dat is niet heel erg omdat daar redelijk wat tijd overheen gaat om daar achter te komen in plaats van maar snel iets willekeurig op te hoesten. Uiteraard zijn wij een hoop veranderd over de jaren. We zouden veilig kunnen stellen dat we veel geleerd hebben, en dat ook zeker zullen blijven doen. We zijn in ieder geval erg gemotiveerd om CrossFit Climbers Cabin Breda verder te ontwikkelen en om ons te onderscheiden.

Om wat meer transparantie te bieden zullen we komende tijd via onze communicatie kanalen duidelijker maken wat we hier precies mee bedoelen. Startende met onze uitgeschreven visie / missie / en kernwaarden.

VISIE

Mensen zo goed mogelijk in staat stellen om een fitte, gezonde, en vitale levensstijl te leiden

MISSIE

Om excellentie te bereiken in fysieke fitness en levensstijl coaching op een plek waar onze leden zich thuis kunnen voelen

KERNWAARDEN

Community= care, inclusivity, support, fun

  • De voet van de berg. Zonder community zou CrossFit Climbers Cabin Breda niet bestaan. De CCC community kent een rijke diversiteit aan mensen, en iedereen hoort er zich thuis te voelen, dient te worden geaccepteerd, behandeld met zorg, en plezier te hebben. Voor zowel beginners als topatleten.

Commitment= accountability, devotion, consistency

  • Resultaat kan niet worden behaald zonder toewijding en consistentie. CCC is geen buurthuis, maar een transformatie centrum. Wij kunnen alleen helpen als de cliënt ervoor kiest om te veranderen. We stoppen met het plakken van pleisters en zullen onze energie investeren in de nodige interventies. Consistentie is hierbij de sleutel naar succes. Door meer verantwoording af te leggen vanuit beidde partijen gaan we voor meer zichtbaar resultaat.

Competence= skill, vigor, results

  • Competentie is één van de drie psychologische basisbehoeften als mens. Groei in vaardigheden is dusdanig belangrijk dat we zonder onmogelijk kunnen floreren. Bij CCC gaan we voor kwaliteit boven kwantiteit wanneer het aankomt op bewegen. Technische vaardigheden in lichaamsbewegingen en manipulatie van externe objecten staan bij ons hoog in het vaandel. Door zichtbare vooruitgang te maken hopen we de interne motivatie vlam in onze leden te ontwaken. Naast het training aspect zijn er in het leven ook een hoop vaardigheden die kunnen worden ontwikkelend voor middel van coaching op de gebieden van volhouden, voeding, autonomie, slaap, gewoonten, stress, en vitaliteit.

Om meer uit het leven te halen kun je niet wachten op goedkeuring of het juiste moment. We leven maar één keer dit leven en het is zonde om er niet alles uit te halen wat er in zit. Als je merkt dat je vastloopt in je vooruitgang, een specifiek doel hebt wat je graag zou willen behalen, moeite hebt met een functioneel voedingspatroon, je slaap willen verbeteren, of iets anders in deze gebieden stuur ons dan even een berichtje en dan plannen we een gesprek om dit samen te optimaliseren.

Check ons ook op Instagram of Facebook.

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?