Nieuw: Yoga @ CrossFit Climbers Cabin

Nieuw: Yoga @ CrossFit Climbers Cabin

Yoga CrossFit

Goed nieuws voor onze leden! Op zondag 10 april start de eerste yoga-les bij CrossFit Climbers Cabin. Iedere zondag kun je van 10.00 tot 11.00 uur meedoen met Vinyasa Yoga bij Amel. Amel is zelf fanatiek CrossFitter en weet daarom precies welke yoga-soort het beste werkt voor CrossFitters.

CrossFit vrouw

Wat is Vinyasa Yoga?
Vinyasa Yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga voor een sterk en energiek lichaam en een heldere geest. Deze vorm van yoga bestaat uit een vaststaande reeks houdingen, genaamd de primary series. Bewegingen en ademhaling lopen synchroon tijdens Vinyasa Yoga.

Ondersteund door de ademhaling ontstaat er een flow van bewegingen. Deze intensieve manier van bewegen creëert warmte waardoor je gaat zweten. Dit heeft een zuiverende werking op je organen en spieren.

Vinyasa Yoga heeft onder andere een gunstig effect op je conditie, kracht, flexibiliteit, ademhaling, concentratie en balans. Een perfecte les voor CrossFitters die naast het geestelijke aspect ook het lichamelijke aspect belangrijk vinden en van een uitdagende les houden.

Praktische informatie

– Deze les is in de grote CrossFit zaal
– Vergeet geen handoekje mee te nemen als je meedoet
– Meedoen kan door te reserveren via de website of app, net zoals bij een reguliere WOD

Ben jij erbij tijdens de eerste les? Houd dan het rooster in de gaten en reserveer een plekje!