Op zoek naar een CrossFit box? Hier moet je op letten!

Op zoek naar een box? Hier moet je op letten!

CrossFit box nederland

Een CrossFit Box kan een belangrijk onderdeel van je leven worden, die kies je dus niet zomaar. In dit artikel geven we je een paar tips die kunnen zorgen voor de perfecte match.

1. De sfeer is alles
Pas op, die gekke CrossFitters kunnen als een tweede familie voor je worden. De sfeer in een CrossFit box is dan ook allesbepalend. Hoe je dit test? Stap eens tijdens een training naar binnen. Je hebt dan snel genoeg in de gaten of dit de box wordt waar jij je tijd, geld en zweet aan gaat besteden. Voelt het gastvrij? Stellen andere leden zich aan je voor? Wordt het personeel enthousiast als je interesse toont in hun programma?

2. De prijs
Als je een goedkope deal zoekt, is de kans op een ‘goedkope training’ ook erg groot. De meeste CrossFit boxen weten maar al te goed wat hun concurrenten doen op het gebied van prijzen maar er zitten altijd een stel prijsvechters tussen. En dit geldt niet voor alle boxen, maar de meesten waar je voor een prikkie kan trainen, kunnen hun beloften niet waar maken. Zoek naar kwaliteit, dat is die paar euro extra wel waard!

3. Zijn ze in staat om jou vooruit te helpen?
Wij adviseren altijd iedereen die lid wil worden om eerst een proefles mee te doen. Je wilt namelijk zeker weten of coaches jou ook echt vooruit kunnen helpen. Zijn ze bereid om tijd in jou te investeren zodat je techniek verbetert en je met de rest mee kan?

4. Het zijn de kleine dingen die tellen
Sommigen zeggen dat je de kwaliteit van een box kunt meten aan de hand van hoe schoon het toilet is. Als het altijd een rommeltje is, en slecht onderhouden dan zegt dat vaak genoeg over het reilen en zeilen in de box.

Denk je dat wij een perfecte match zijn?
Nu je weet waar je op moet letten bij het zoeken naar een CrossFit Box, nodigen we je graag uit voor een bezoek aan CrossFit Climbers Cabin. Kom eens langs voor een gratis proefles en ontdek zelf of we een match zijn!

Proefles CrossFit