CrossFit Box in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg

Over ons

CrossFit Climbers Cabin is de eerste officiële CrossFit Box in Breda en omstreken en is gevestigd in een oude klimhal die is getransformeerd tot een Fitness walhalla. Onze doelstelling is om CrossFit zo toegankelijk mogelijk te maken. Onze programma’s zijn geschikt voor iedereen met een menselijk lichaam, ongeacht je fysieke achtergrond.

Onze filosofie is gedeeltelijk gebaseerd op de methodologie van de sport CrossFit, en gedeeltelijk gebaseerd op de jarenlange ervaringen van de coaches uit verschillende sportdisciplines. Functioneel bewegen staat daarin altijd centraal en wij specialiseren door niet te specialiseren. Een groot onderdeel van ons succes is dat wij dieper ingaan op de technieken van alle verschillende disciplines onder begeleiding van ervaren leraren en leraressen.

We zullen je inspireren en motiveren om minimaal wekelijks een WOD (Workout of the Day) te volgen. Een WOD bestaat elke dag uit andere bewegingen waardoor je veel nieuwe dingen over je eigen lichaam ontdekt. Het aantal personen dat deelneemt aan een WOD bestaat uit maximaal 10-14 personen. Er is dus altijd persoonlijke aandacht zodat jij het maximale uit je training kunt halen.

Naast dat functionele fitness essentieel is voor de kwaliteit van het leven en bijdraagt aan onze gezondheid, staat plezier en ‘communitygevoel’ bij ons hoog in het vaandel. Er worden regelmatig events georganiseerd zoals wedstrijden of het beoefenen van verschillende andere sporten.

CrossFit Rope Climb