Over ons

Wie wij zijn

Sinds 2014

Wij, Mark en Rick, zijn broers en eigenaren van CrossFit Climbers Cabin (CCC). Al vanaf onze 5e levensjaar zijn we betrokken bij verschillende soorten sporten. In 2006 startten we met fitness en in 2010 kwamen we in aanraking met CrossFit toen niemand nog een idee had wat dit betekende. Sinds 2014 (Mark) en 2015 (Rick) werken we als coaches bij CCC. Al snel wisten we dat ooit onze eigen plek wilde hebben om onze passie voor sport met anderen te delen en mensen te kunnen begeleiden naar een fit leven. Sinds 2017 mogen we ons trotse eigenaren van CCC noemen!

Maar CCC is meer dan twee eigenaren, onze coaches en leden zijn een essentieel onderdeel van wie wij zijn.

Community

Een plek voor iedereen

We hebben gedreven coaches en geweldige leden (Climbers) die van onze Cabin een fijne plek maken waar mensen van alle fitnessniveaus met plezier kunnen groeien, leren en zichzelf kunnen uitdagen, zowel fysiek als mentaal. Onze coaches zijn er om te inspireren, te begeleiden en iedereen die deel uitmaakt van onze community, te helpen hun volledige potentieel te bereiken. En dankzij onze leden heerst er een fijne en inclusieve sfeer!

Visie en missie

“creating fit people for life”

Wij willen

Mensen zo goed mogelijk in staat stellen om een zo fit en gezond mogelijk leven te leiden.

Dit bereiken we Door te

Excelleren in het begeleiden van mensen op het gebied van functionele fitness en leefstijl op een plek waar iedereen zich thuis kan voelen.

Wat wij bieden

Training, voeding, coaching

Over de jaren heen is CCC omgevormd tot meer dan een sportschool met alleen CrossFit lessen. Je kunt bij ons terecht voor verschillende soorten vormen van training en coaching. Waarmee je;

Meer dingen fysiek en mentaal aankan in het leven

Handvaten mee krijgt om betere keuzes te maken

Nieuwe connecties opbouwt met motiverende medesporters

Een nieuwe thuis vind voor vóór of ná het werk

klim naar nieuwe hoogten

Doe jij mee?

Bij CrossFit Climbers Cabin zijn we trots op onze geschiedenis, maar we kijken ook uit naar de toekomst. We nodigen je uit om deel uit te maken van onze groeiende community en de kracht van CCC zelf te ontdekken. Samen zijn we op reis naar de top van onze fysieke en mentale bergen. Wees welkom in de Cabin!

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?