CrossFit Box in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg

Over ons

CrossFit Climbers Cabin is de eerste officiële CrossFit Box in Breda en is gevestigd in een oude klimhal dat is omgetoverd tot een hemel van Fitness. Onze doelstelling is om CrossFit zo toegankelijk mogelijk te maken en onze programma’s zijn geschikt voor iedereen met een menselijk lichaam, ongeacht je sport achtergrond.

Ons programma is gebaseerd op de methodologie van CrossFit waarbij ‘functioneel bewegen’ centraal staat. We zullen je inspireren en motiveren om (minimaal) wekelijks WOD’s (Workout of the Day) te volgen vol met constant gevarieerde oefeningen. Elke dag zijn er andere bewegingen en je leert hierdoor veel nieuwe aspecten over je eigen lichaam. Het aantal personen dat deelneemt aan een WOD bestaat uit maximaal 12 personen. Er is dus altijd persoonlijke aandacht van de coaches zodat jij het maximale uit je training kunt halen.

Naast dat functioneel bewegen essentieel is voor de kwaliteit van het leven en bijdraagt aan onze gezondheid, staan plezier en ‘communitygevoel’ bij ons hoog in het vaandel. Er is daarom ook de mogelijkheid om een hapje of drankje te doen aan onze bar en er worden regelmatig events georganiseerd in onze box.

CrossFit Rope Climb