CrossFit Box in de regio Breda, Oosterhout en Tilburg

Over ons

CrossFit Climbers Cabin is de eerste officiële CrossFit Box in Breda en is gevestigd in een oude klimhal. Met de oorspronkelijke roots en de CrossFit filosofie in gedachten, is deze hal getransformeerd tot CrossFit Climbers Cabin. Onze doelstelling is om CrossFit zo toegankelijk mogelijk te maken en we bieden dan ook programma’s voor jong en oud.

Ons programma is gebaseerd op de methodologie van CrossFit en we zullen je hiermee inspireren en motiveren om (minimaal) wekelijks WOD’s (Workout of the Day) te volgen. Het aantal personen dat deelneemt aan een WOD bestaat uit zo’n tien tot vijftien personen. Er is dus altijd persoonlijke aandacht van de coaches zodat jij het maximale uit je workout kunt halen.

Naast dat functioneel bewegen essentieel is voor de kwaliteit van het leven en bijdraagt aan onze gezondheid, staan plezier en ‘communitygevoel’ bij ons centraal. Er is daarom ook de mogelijkheid om een hapje of drankje te doen in onze nutrition area en worden er regelmatig events georganiseerd in onze box.

CrossFit Box