Patience & Perseverance - Crossfit Climbers Cabin

Patience & Perseverance

CrossFit coach Nienke

“Wanneer zie ik nou eens m’n sixpack!? Ik train al 2 maanden en ik kan nog steeds geen Muscle Up!? Dit programma werkt niet voor mij. Het duurt allemaal te lang en kost teveel moeite…”

Geduld en volharding zijn een van de belangrijkste kwaliteiten die je maar kunt bezitten, en dat geld niet alleen binnen Fitness. De personen die niet bang zijn om te ‘falen’ en zich niet van de baan laten lijden door moeilijkheden komen vaak het verst. Daarvoor hoef je niet eens lichamelijk talentvol voor te zijn. Voor het trainen van Fitness (en ieder andere discipline in het leven) heb je geduld en doorzettingsvermogen nodig. Iedereen raakt wel eens ontmoedigd wanneer het moeilijk is, maar opgeven is simpelweg geen goeie oplossing. Wanneer je in een ‘moeilijke’ periode niet opgeeft, zul je vanzelf merken dat het na een tijdje weer beter zal gaan. Zoals een golf hebben wij ook ‘ups en downs’. Geduld geeft enorme kracht, zeker over langere periodes. Consistentie is de sleutel in het proces. Wees niet te haastig met maken van progressie, maar blijf hongerig om de progressie te maken!

Wil je meer weten te weten komen over hoe je op een leuke manier ├ęcht FIT kunt worden? Met top begeleiding en omgeven door de fitste community in Breda en omstreken? Voor de ge├»nteresseerde hebben wij elke woensdag avond om 20:30 een speciale seminar voor beginners waarin we alles haarfijn uitleggen en afsluiten met een CrossFit workout. Ook voor Personal Training kun je bij ons terecht.