CrossFit Personal Training Breda

Personal Training

Wil je het maximale uit jezelf halen in de uniekste gym van Breda en omstreken waarin we samen jouw doel gaan behalen? Of vind je het gewoon fijn om samen met een ervaren coach 1 op 1 te trainen? Tijdens de Personal Training sessies kun je worden gecoacht op fysieke prestatie en/of leefstijl gebied. Ook als je dieper in wilt gaan op bepaalde technieken zijn PT’s de ideale manier voor het beste resultaat. We zullen na een vrijblijvende intakegesprek een plan ontwikkelen dat het beste bij jou past.

We zijn een CrossFit gym van origine maar dat betekent niet dat onze Personal Training per definitie volgens de CrossFit Methode zal zijn. Over de jaren heen hebben de kennis is huis gehaald van vele verschillende trainingsmethodes. Hoe de trainingen eruit gaan zien is geheel afhankelijk van jouw wensen.

Duo Coaching
Train je liever samen met een partner? Of deel je graag de kosten van een Personal Training? Dat kan ook. Samen je doelen behalen is soms leuker, ook al zijn de doelen verschillend!

Small Group coaching
Ook trainen in een kleine groep met vrienden, familie, of collega’s is mogelijk. Hierdoor wordt het erg aantrekkelijk doordat de kosten worden gedeeld onder meerder mensen. Trainen in een groep met bekenden maakt het ook een stuk laagdrempeliger om te beginnen met sporten en hartstikke leuk!

Plan een gratis en vrijblijvend intakegesprek!

Je kunt gratis en vrijblijvend een afspraak maken om te kijken of we een match zijn. Deze intake van een ruim uur zit bomvol waarde; we testen je huidig fitness niveau en lichaamscompositie, we kijken naar jou huidige situatie, jouw motivatie & mindset, en we brengen helder jouw (droom) doelen in kaart en hoe we die met een plan op maat kunnen gaan behalen. Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen we contact met je op.

    Ben je lid bij ons?

    JaNee