Gratis CrossFit proefles

Ervaar een training

Tijdens een gratis proefles kom je een keer mee trainen bij onze CrossFit les of bij één van onze andere groepslessen. Een proefles is vooral voor mensen die al wat ervaring hebben en onze unieke manier van trainen willen komen proberen.

Het is echter onmogelijk om een helder beeld te krijgen met maar één les, want elke les varieert van trainingsprogramma en coaches. Daarom nodigen we je na een proefles graag uit voor een kennismaking omdat we graag meer over jou en je doelen willen weten. Maar ook antwoord willen geven op al je vragen.

Ik wil proeven!

Proef de sfeer in The Cabin

Ervaar onze trainingsstijl

Geniet en heb plezier

Tijdens het aanmelden kun je zelf je gewenste trainingsmoment kiezen. Lessen die vol zijn, zijn niet beschikbaar. Het is mogelijk om tot 4 weken vooruit te plannen.

Hoe ziet een proefles eruit?

1

Aanmelden

Kies jouw gewenste trainingsmoment en plan je proefles eenvoudig in. Je ontvangt een bevestiging via e-mail.

2

Meedoen

Ervaar zelf de training, maak kennis met ons uniek trainingsprogramma, manier van coachen en proef de sfeer.

3

Opvolging

We nemen contact met je op om te vragen hoe het ging en nodigen je uit voor een kennismaking.

De proefles

Welke les kan ik meedoen?

We adviseren om met een CrossFit les te beginnen, maar het is ook mogelijk om een andere les te proberen. In het rooster, die je tijdens het plannen van je proefles ook ziet, staan alle beschikbare trainingsmomenten.

Wat kan ik verwachten?

Een smaak van onze gevarieerde en dynamische workouts onder een positieve sfeer, die zijn ontworpen om alle fitnessniveaus te accommoderen. Of je nu een beginner of een gevorderde atleet bent, de training zal worden aangepast aan jouw behoeften en mogelijkheden. Onze coaches en leden helpen jou met al je vragen.

Wat heb ik nodig?

Jezelf! Vergeet daarnaast niet comfortabele sportkleding, schoeisel, een waterfles en een handdoek mee te nemen om het meeste uit je ervaring te halen!

Toch liever eerst kennismaken?

Terheijdenseweg 498, 4826 AB, Breda