“Waar mijn doel was om af te vallen, heeft het programma mij meer gebracht.”

Blog

|

|


Robin merkte dat de aangekomen kilo’s hem in de weg ging zitten. Met zijn top inzet en ons 90-dagen programma viel hij niet alleen 12 kg af, maar behaalde hij meer mooie resultaten!

“Ik sportte 2 à 3 keer per week maar echt resultaat leverde dat niet op. De knop moest om, vooral omdat ik de diagnose Prikkelbare Darm Syndroom (PDS) kreeg en daar steeds vaker last van had. Ik wilde en moest aan de slag met voeding en mindset. Tijdens mijn afspraak met Rick had ik het doel gesteld om af te vallen.

In het begin was het lastig om de knop qua voeding om te zetten, omdat je moet leren wat je eigen lichaam nodig heeft. De eerste dagen had ik last van hoofdpijn maar dat was eigenlijk een soort van afkickverschijnsel omdat mijn lichaam moest wennen aan de nieuwe manier van eten. Rick heeft mij daarin goed geholpen door uitleg te geven over wat je lichaam nodig heeft en waarom. De trainingen waren in het begin best zwaar, je ziet ook fitte mensen trainen en dan denk je wel eens: dit lukt mij nooit of dat red ik niet. Maar het was het precies wat ik zocht, iedereen sport op eigen niveau en stimuleert elkaar om beter, fitter en sterker te worden.”

“Deze coaching kan iedereen helpen, het maakt niet uit wat je doel is of hoe fit je bent”

“Mijn lichaam reageerde heel goed op het voedingsschema, de resultaten kwamen al snel. Waar mijn doel was om af te vallen, heeft het programma mij meer gebracht. Mijn mindset ging om naar mij fitter en prettiger voelen. Hierdoor ging het sporten beter en werd de voeding een gewoonte. Uiteindelijk ben ik 12 kilo afgevallen, 7% lichaamsvet verloren en daar ben ik heel tevreden over, maar ik ben vooral erg blij dat ik beter in mijn vel zit. En ik heb de problemen van het PDS grotendeels onder controle gekregen.

De begeleiding van Rick heeft mij heel erg geholpen. Hij neemt de tijd om met je mee te denken en alles uit te leggen. Door hem ben ik anders naar het sporten gaan kijken waardoor ik mentaal en fysiek beter in mijn vel zit. Deze coaching kan iedereen helpen, het maakt niet uit wat je doel is of hoe fit je bent. Staar je niet blind op het resultaat maar concentreer je op de weg ernaartoe, stap voor stap en heb vertrouwen in jezelf.”

Kun je ook hulp gebruiken op leefstijl gebied?

Lees meer over ons 90-dagen programma

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?