“Hierdoor heb ik de omslag gemaakt die ik wilde; een lager vetpercentage en meer spiermassa.”

Blog

|

|


Sarike traint nu zo’n 7 maanden bij ons, toen ze hier binnenliep is ze met ons 90-dagen programma gestart. Tijdens dit programma wordt je – door een ervaren coach en op een duurzame manier – begeleid om je doelen te halen d.m.v. een persoonlijk voedingsschema en wekelijkse trainingen. Sarike vertelt hoe zij dit heeft ervaren!

“Na een ‘pauze’ van 2 jaar leek het mij leuk om het CrossFitten weer op te pakken. Ik zag bij CCC het ‘90-dagen programma’ voorbijkomen. Dit leek mij een leuke uitdaging en mooie manier om bij CCC een start te maken. Ik hoopte hiermee mijn levensstijl weer wat gezonder te maken om zo mijn sportieve doelen makkelijker te bereiken.

Ik kreeg een gevarieerd voedingsschema, afgestemd op mijn lengte, gewicht en activiteiten. Iedere paar weken was er een meetmoment om te kijken of dit schema i.c.m. het sporten het gewenste effect had. Hiernaast heb ik 3 keer in de week de groepslessen gevolgd. Hierdoor heb ik de omslag gemaakt die ik wilde; een lager vetpercentage en meer spiermassa. In situaties met vrienden en familie, waar eten en drinken vaak centraal staan, was het soms best lastig om niet of niet helemaal mee te gaan in de gezelligheid. Maar ik heb geleerd dat soms loslaten helemaal niet erg is, als je basis maar goed is.”

“De begeleiding is professioneel, je merkt dat men veel kennis van zaken heeft.”

“Door het volgen van dit programma ben ik weer een stap dichter bij een standaard gezonde levensstijl. En ben ik wijzer geworden over training en beweging. Ook heb ik op aanraden van coach Rick een fitnessopleiding gevolgd om mijn zus (psycholoog) te kunnen helpen met het begeleiden van cliënten in de sport.

Nooit eerder heb ik een trainingsprogramma op deze manier gedaan, maar het is goed bevallen. De begeleiding is professioneel, je merkt dat men veel kennis van zaken heeft. Ik heb CCC ervaren als een warm bad. Iedereen is welkom, het maakt niet uit welk niveau je hebt. Ik kan CCC dan ook zeker aanbevelen, het is een fijne plek! En.. de spierpijn wordt vanzelf minder.”

Heb je behoefte aan een ideale start voor een gezondere leefstijlverandering? Plan een kennismaking in en dan leggen we alle details uit.

Lees meer over ons 90-dagen programma

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?