“Ik ben nu 15 kg afgevallen en voel mij zo veel energieker!”

Blog

|

|


Begin 2023 besloot Saskia dat het anders moest. De laatste jaren kwamen de kilo’s er alleen maar aan en zat ze niet meer lekker in haar vel. Door het volgen van ons 90-dagen programma kreeg ze de verandering die ze zocht.

“Ik sportte zo’n 2 à 3 keer per week, maar omdat ik qua voeding de weg kwijt was merkte ik weinig vooruitgang en werd ik alleen maar zwaarder. Mijn sportschool had geen voedingscoaching dus zocht ik een sportschool die dit wel aanbood. Tijdens het kennismakingsgesprek met Rick kwam ik er achter dat de begeleiding op het gebied van sport, voeding en mindset die CCC biedt precies was wat ik zocht. We hebben samen een plan gemaakt en doelen gesteld.

De eerste 2 weken moest ik wel echt even wennen aan mijn nieuwe leefstijl en vooral aan het voedingsschema. De koolhydraten die ik veel at werden grotendeels vervangen door groenten en eiwitten. Ik heb toen wel even gedacht: hoe ga ik dit volhouden? Maar ik merkte al snel resultaat en daarna vlogen de weken voorbij. Wat ook enorm hielp was dat mijn vriend gelijktijdig zijn eigen 90-dagen programma deed. Zo konden we elkaar goed motiveren op het gebied van voeding en tijdens het sporten. Ik ben nu 15 kg afgevallen en ik voel mij zo veel energieker!”

“Ook de begeleiding van de coaches tijdens de trainingen is erg prettig.”

“Rick heeft mij goed begeleid met voeding en mindset en o.a. geleerd dat één mindere dag nog niet betekent dat gelijk al je resultaten verloren zijn. Eén dag op een heel jaar is namelijk verwaarloosbaar, als je de volgende dag de draad maar weer oppakt. Ook de begeleiding van de coaches tijdens de trainingen is erg prettig. Als je iets (nog) niet kunt, vinden ze altijd wel een gescalede versie voor je, waardoor je het uiterste uit je jezelf kunt halen tijdens de workout. Ik vond de sfeer en begeleiding bij CCC zo fijn dat ik van sportschool ben geswitcht en hier lid geworden ben.

Ik kan het 90-dagen programma aan iedereen aanraden die niet meer lekker z’n vel zit en toe is aan verandering van zijn/haar levensstijl. Ik ben erg blij dat ik de keuze heb gemaakt om me aan te melden en al zoveel vooruitgang heb geboekt!”

Zelf ook aan de slag met voeding, training en leefstijlcoaching?

Lees meer over ons 90-dagen programma

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?