“Toch is het bizar hoeveel nieuwe dingen ik hier in 1 jaar geleerd heb.”

Blog

|

|


In 2019 zag Sjef The CrossFit Games voor het eerst. Hij dacht: Wat is dit? Wie zijn dit? Dit wil ik! Op een dag sta ik ook in een arena te strijden! Nadat hij een jaar later gestopt was met fitness, voetbal en zijn militaire loopbaan stapt hij bij ons binnen voor een nieuwe stap. Sjef heeft zijn skills inmiddels behoorlijk verbeterd!

“Door te stoppen met de 3 dingen die ik al heel lang deed, kreeg ik ruimte voor CrossFit. Een nieuwe wereld waarvan ik nu niet meer zonder zou kunnen. Bij The Games zag ik allerlei vaardigheden bij elkaar komen, mobiliteit, kracht, uithoudingsvermogen, competitie. Ik werd daar enorm enthousiast van en baalde dat ik dit niet jaren eerder had gezien. Maar het is nooit te laat dus ik zocht een sportschool waar ik veel kon leren en waar ik mij thuis zou voelen.⁣

Al snel kwam CCC bij mij in beeld, ik merkte dat er een fijne en leerzame sfeer hing waar ik vriendelijk werd ontvangen. Een motiverende omgeving waar iedereen op zijn eigen niveau traint, elkaar helpt en vooruitgang boekt. Ik heb hier nieuwe mensen met dezelfde passie leren kennen.⁣”

“Waar ik eerst in het leger werd uitgedaagd zijn het nu de coaches van CCC die mij wekelijks/dagelijks uitdagen.”

“Zelf werk ik ook in de sport en heb ik de nodige sportopleidingen gevolgd. Toch is het bizar hoeveel nieuwe dingen ik hier in 1 jaar geleerd heb. De coaches zijn zeer gespecialiseerd in CrossFit en zelf enorm vaardig. Waar ik eerst in het leger werd uitgedaagd zijn het nu de coaches van CCC die mij wekelijks/dagelijks uitdagen. Handstand Walk, (Ring)Muscle-Ups, Snatches en Pistol Squats zijn enkele oefeningen die ik geleerd heb.

⁣⁣Zoals afgesproken met mijzelf ga ik nu voor het eerst meedoen aan wedstrijden. Ik houd van competitie en strijd. Het lijkt mij gaaf om de vaardigheden die ik geleerd heb toe te kunnen passen in een wedstrijd. CCC is voor mij de ideale community die mij helpt om dit doel mogelijk te maken.”

Ben je ook toe aan de volgende stap in het trainen waarmee je jouw vaardigheden kunt verbeteren en uitbreiden? Plan een kennismaking in en dan zien we je graag!⁣

Plan je kennismaking

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?