“Ik kan alles weer doen en heb alweer nieuwe PR’s gezet!”

Blog

|

|


Oud-coach Stef ervaarde tijdens het trainen last aan zijn knie, waardoor hij werd tegengehouden in zijn trainingsprogressie. Na een kort coachingstraject met coach Mark is hij weer pijnvrij aan het trainen en PR na PR aan het binnenslepen!

“Zo’n 8 maanden heb ik last van gehad van mijn knie. Door overmatig trainen werd mijn quadspier erg stijf en begon mijn pees te irriteren (om het zacht uit te drukken). Tijdens het trainen had ik altijd last en kon ik dus geen gewichten tillen. Ik had met name last met de hinge beweging in mijn knieën, zoals bij Squats, Snatches en Cleans. Zelf heb ik geprobeerd om het goed te laten doorbloeden en wat foamrolling, helaas werkte het niet.

Ik ben ongeveer 3 maanden bezig geweest met de coaching en het programma van Mark, het was echt top. Knieën voelen nu veel beter, niks is meer belemmerd. Ik kan alles weer doen en heb alweer nieuwe PR’s gezet! Gebruik nu nog stukjes van het programma tijdens mijn warming-up, training en cooling-down.”

“Geen nonsens, een duidelijk plan van aanpak en hij luistert goed.”

“De coaching van Mark is erg fijn. Hij geeft duidelijk aan wat zijn visie is en wat hij van je verwacht. Geen nonsens, een duidelijk plan van aanpak en hij luistert goed. Bij twijfel of vragen staat hij altijd paraat en hij heeft altijd mijn vragen goed weten te beantwoorden! Ik zou iedereen die last heeft van zijn knieën of van iets anders, dit zeker aan raden. Mark, je bent echt een topper! Enorm bedankt!”

Ervaar jij ook bepaalde klachten waar je zelf niet vanaf komt? Neem contact met ons op en dan bekijken we samen de mogelijkheden!

Lees meer over over blessure revalidatie

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?