Summer Fit Rittenkaart - Crossfit Climbers Cabin

Summer Fit Rittenkaart

In ieder mens schuilt een atleet en bij CrossFit Climbers Cabin besteden wij onze aandacht aan het ontwikkelen van jouw innerlijke atleet. CCC bestaat om mensen te begeleiden bij het verbeteren van fysieke fitheid, lichamelijke esthetiek, met behoud van plezier tijdens het trainen. Kort gezegd, je komt bij ons één of meerdere keren 1 uur per week trainen, waar je samen traint met gelijkgestemde mensen, om in een korte tijd sterker, conditioneler, minder vet, meer spiermassa, flexibeler, mentaal sterker, en een hele hoop over je eigen lichaam komt te leren.

CCC Murph 2019

Je zou 3 boeken kunnen lezen over de smaak van wijn, maar voor de ervaring moet je het toch echt zelf een keer proeven. Zo geldt dat ook voor onze trainingsmethode. Wij hanteren de CrossFit filosofie als uitgangspunt maar hanteren tegelijk ook een bredere visie op beweging in zijn algeheel. Als je opzoek bent naar kwalitatieve fitness onder begeleiding en in een fijne omgeving ben je bij ons aan het juiste adres – mits je bereid bent om hier moeite in te steken en te investeren in jezelf!

De Summer Fit Rittenkaart is een éénmalige actie om mensen weer in beweging te krijgen en een zetje in de rug naar een nieuwe lichamelijke transformatie.

  • Onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus. We begeleiden mensen met fysieke beperkingen tot en met top atleten.
  • Wij hanteren strikt de 1,5 meter regel en zorgen dat al het trainingsmateriaal grondig wordt schoongemaakt om veiligheid te waarborgen
  • De Rittenkaart is 6 maanden geldig
  • De investering voor 10 lessen is €90 en 5 lessen €55
  • Één Credit geldt als tegoed voor één les en je reserveert voor elke les met je eigen SportBit Account
  • Inclusief toegang tot ons online materiaal en Facebook Community
  • Na de 5 of 10 ritten volgt een GRATIS evaluatie & advies gesprek

Bestel hier

 

Buiten CrossFit CCC