Tips voor mensen met een druk leven

Blog

|

|


Als druk persoon kan het een uitdaging zijn om tijd vrij te maken voor (CrossFit of Personal) Training. Gelukkig zijn er enkele tips die je kunnen helpen om Functionele Fitness in je drukke schema te passen:

  1. Plan je workouts: Maak een wekelijks schema in je agenda of iets vergelijkbaars en plan je CrossFit-workouts of Personal Training op vaste tijden. Behandel deze afspraken met jezelf als niet-onderhandelbaar en houd je eraan in zover dat mogelijk is.
  2. Kies korte en intensieve workouts: Wanneer je weinig tijd hebt, focus dan op korte, intensieve workouts. High-intensity interval training (HIIT) is een geweldige manier om in een korte tijd een effectieve training te doen. Onze lessen in Breda duren ‘maar’ 1 uur. Mocht je minder de tijd hebben helpen we je daar graag mee.
  3. Maak gebruik van lunchpauzes: Als je de mogelijkheid hebt, gebruik dan je lunchpauze om naar de sportschool te gaan of een snelle workout te doen. Het kan een geweldige manier zijn om je energie te verhogen en je op te laden voor de rest van de dag.
  4. Train in de ochtend: Sta iets eerder op en begin je dag met een CrossFit of Personal training. Op die manier heb je je training al gedaan voordat andere verplichtingen je tijd in beslag nemen.
  5. Maak gebruik van thuisworkouts: Als je echt geen tijd hebt om naar de sportschool te gaan, overweeg dan om thuis een mini CrossFit-workout te doen. Wij helpen je graag verder met op maat gemaakte schema’s.
  6. Combineer cardio en krachttraining: Kies workouts die zowel cardiovasculaire oefeningen als krachttraining combineren. Op die manier haal je het meeste uit je tijd en werk je aan meerdere aspecten van je fitness.
  7. Stel realistische doelen: Als je een druk schema hebt, is het belangrijk om realistische doelen te stellen. Wees niet te hard voor jezelf als je een keer een training mist. Focus op consistentie en kleine verbeteringen in plaats van perfectie.
  8. Maak gebruik van de community: Betrek je familie, vrienden of collega’s bij je (CrossFit) training ambitie. Plan workouts samen of moedig elkaar aan om actief te blijven. De CrossFit Climbers Cabin community is daar ook perfect voor wat je meer zal motiveren.

Onthoud dat consistentie de sleutel is. Zelfs als je slechts enkele keren per week kunt trainen, zal dit nog steeds positieve resultaten opleveren. Blijf gefocust, maak gebruik van je beschikbare tijd en geniet van de voordelen van CrossFit, zelfs met een drukke levensstijl.

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?