“Ik kom hier al zo’n 8 jaar en ben van plan dit nog jaren te blijven doen!”

Blog

|

|


Ondanks dat Tom op zijn werk kan sporten, komt hij liever 4 à 5 per week naar onze Cabin om fit te blijven. Hij vertelt graag waarom dat zo is!

“Ongeveer 10 jaar geleden kwam ik voor het eerst in aanraking met CrossFit (bij een andere gym) en ik was meteen enthousiast! Na een aantal jaar weinig in Breda te zijn geweest vanwege mijn werk, had ik zin om CrossFit weer op te pakken. Destijds hoorde ik dat CCC sinds kort bestond en ving daar erg positieve geluiden over op. Ik heb mij toen ingeschreven en ben sindsdien blijven hangen.

De sfeer is zeer professioneel en toch erg laagdrempelig. De coaches zijn zeer vaardig, kundig en hebben bijna allemaal ervaring met (inter)nationale CrossFit-events. Het maakt niet uit of je al jarenlang op hoog niveau traint of dat je pas net begint met sporten. Iedereen is van harte welkom, wordt goed begeleid en welkom ontvangen door de rest van de groep.”

“Verder zijn de groepen relatief klein; er is dus genoeg en goede aandacht voor begeleiding”

“Daarnaast is er altijd ruimte voor maatwerk wanneer iemand ergens moeite mee heeft of herstellende is van een blessure. Verder zijn de groepen relatief klein; er is dus genoeg en goede aandacht voor begeleiding! Ook wordt de community nauw betrokken. Zo wordt er regelmatig om feedback gevraagd die wordt verwerkt in de planning en programmering.

Ik zou CCC absoluut aanraden als je op zoek bent naar een sportschool met een goede sfeer, zeer professionele begeleiding en als je functioneel fitter, sneller, sterker, flexibeler, behendiger en dus gezonder wil worden of blijven. Ik kom hier al zo’n 8 jaar en ben van plan dit nog jaren te blijven doen!”

Ben jij ook op zoek naar een motiverende omgeving en variatie in je training? Kom langs voor een kennismaking en dan vertellen we wat we voor jou kunnen betekenen!

Plan je kennismaking

"The higher you climb, the better the view"

Zet de eerste stap
Werk consistent
Behaal resultaat

Klaar voor jouw eerste stap naar een reis vol groei?