8 Week Program - Crossfit Climbers Cabin

8 Week Program

2022 ligt in jouw handen… Wat ga jij er van maken!?

Ons transformatie programma is voor diegene die gedurende 8 weken een extra zetje in de rug nodig hebben en meer resultaat willen behalen. Het is voor de persoon die begrijp dat de meest waardevolle dingen in het leven niet op een zilveren schaal worden voorgeschoteld, maar verdient wordt door toewijding, doorzettingsvermogen, en een reis buiten de comfortzone.

Gedurende 8 weken zullen we samen jouw leven onder de loep nemen en het upgraden naar een nieuw bestaan. Je ontwikkeld nieuwe vaardigheden waar je de rest van je leven profijt van gaat hebben. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar als het makkelijk zou zijn, hoeveel waarde zou het je dan brengen? We nemen jouw huidige limiterende patronen onder de loep en veranderen ze in functionele gewoontes om je te voorzien van een lichaam een geest die je verdient.

Hoe ziet dit programma er precies uit?
Dat is geheel afhankelijk van jouw motivatie, wens, werk & familieleven. Ieder persoon is uniek. Dit programma is geen one-size-fits-all. Uiteraard omvat het beweging, training, voeding, opdrachten, en coaching!

Als je dit iets is wat bij je past en je wilt er meer over te weten komen: boek dan een gratis intake / coaching gesprek waarin vanzelf duidelijk zal worden of we een match zijn. Geen zorgen, we nodigen je niet uit voor ons programma als we na onze intake niet 100% zeker zijn van dat jij de resultaten gaat behalen waar je naar streeft.

Are you ready for the climb of your life!?

    Op welke dag en tijdstip mogen we contact met je opnemen?