90 Day Program - Crossfit Climbers Cabin

90 Day Program

2023… Wat ga jij er van maken?

Ons 90 dagen programma is voor diegene die een extra zetje in de rug nodig hebben. Het is ook voor de persoon die begrijpt dat de meest waardevolle dingen in het leven niet op een zilveren schaal worden voorgeschoteld, maar verdient wordt door toewijding & doorzettingsvermogen.

Gedurende 90 dagen zullen we samen jouw leefstijl onder de loep nemen en het upgraden naar een patroon dat werkt voor jou. Wat past binnen jouw werk, relaties, voorkeur en omgeving. Je ontwikkeld nieuwe vaardigheden die je de rest van je leven zal blijven toepassen. Het zal niet altijd even makkelijk zijn, maar tegelijkertijd maken we het zo makkelijk mogelijk dat je het voor altijd vol zou moeten kunnen houden. We nemen je huidige gewoontes onder de loep en veranderen ze in functionele gewoontes om je te voorzien van een lichaam die je verdient.

Hoe ziet dit programma er precies uit?
Dat is gedeeltelijk afhankelijk van jouw wens, motivatie, werk & familieleven. Ieder persoon is uniek. Dit programma is geen one-size-fits-all.

Dat gezegd te hebben omvat het voor iedereen training onder begeleiding, een functioneel voedingspatroon, en coaching!

Wil je hier meer over weten? Boek dan een gratis kennismaking gesprek waarin duidelijk zal worden of we een match zijn. Geen zorgen, we nodigen je niet uit voor ons programma als we na onze intake niet 100% zeker zijn van dat jij de resultaten gaat behalen waar je naar streeft.

Ben jij klaar voor een transformatie!?

    Op welke dag en tijdstip mogen we contact met je opnemen?